TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta ilk yarıyı 22 puanla 11. Sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da tam gaz devam ediyor.

Teknik Direktörü Hakan Karaca, Kırşehir Belediyespor’un iyi bir kadroya sahip olduğunu ve ligin 2’nci yarısında az puan kayıp yaşayarak sezonu zirvede bitirmek istediklerini, bu nedenle Antalya’da 10 gün sürecek kampta güç toplayacaklarını ifade etti.

Ligin 2’nci yarının gerçekten zorlu bir yarışa sahne olacağını ifade eden Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, “Ligde zirve hattında yer alan takımların çoğu Kırşehir’e gelecek. Bu avantajı iyi kullanmamız lazım. Büyük bir camia ve hedefleri olan bir takıma geldiğim içinde ayrıca mutluyum. 10 gün süre ile Antalya’da kampta olacağız ve bu kampı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Böylesine büyük camianın her zaman büyük hedefi olur. İnşallah hedeflediğimiz yerde bu ligi tamamlarız” ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Hakan Karaca önderliğinde 10 gün sürecek kampta burada bulunan 3 takım ile hazırlık maçı yapacak. Devre arası kampını Antalya'da sürdüren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 3 Ocak Pazartesi günü Eskişehirspor, 5 Ocak Çarşamba günü Serik Belediyespor, 7 Ocak Cuma günü ise Sakaryaspor ile hazırlık maçlarında karşı karşıya gelecek.

Kampla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, ligin 2’nci yarısına iyi hazırlandıklarını belirtti.

Karaca yaptığı açıklamada, “Ligin 2’nci yarısını Antalya’da sürdürüyoruz. Verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Gerçekten 2’nci yarıda oldukça zorlu müsabakalar oynayacağız. Ligin ilk 5 haftasında 2 önemli karşılaşmayı evimizde oynayacağız bu bizim için büyük bir avantaj. Bunu avantaja çevirip 2’nci yarıda toplayabildiğimiz kadar puan veya puanlar toplayıp zirvede tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan ilk yarının sona ermesinin ardından devre arası tatili 21 gün olarak belirlenmişti.

Geçtiğimiz hafta oynanan maçların ardından devre arasına girecek lig, 21 günlük tatilin ardından 16 Ocak tarihinde oynanacak ikinci yarının ilk hafta maçlarıyla kaldığı yerden yeniden başlayacak.

Bu arada yeşil-beyazlı ekibimizde yöneticiler eksik mevkiilere gerekli takviyeleri yapmak için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Hakan Karaca’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri, transfer çalışmalarını incele eleyip sık dokuyarak yürütürken, takımın bütçesine uygun, takıma katkı sağlayan oyuncularını renklerine bağlamayı hedefliyor. (HABER: SALİH GÜNER)