TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve 8 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Kırşehir Belediyespor, Pazar günü Ankara Demirspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maç TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda oynanacak ve saat 15.00’te başlayacak.

Takım içinde Teknik direktör Hakan Karaca’ya karşı bayrak açan Savaş Yorulmaz, Ozan Karabacak, Serhat Yeşilördek, Savaş Taga, Hasan Kaşıkara, Eren Taşkın süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı.

6 futbolcunun kadro dışı bırakılması nedeniyle yeşil-beyazlı ekibimiz altyapıdan takviyelerle Ankara Demirspor maçına çıkacak.

Ligin 34’ncü haftasında deplasmanda Başkent ekibi Ankara Demirspor maçında genç bir kadro ile çıkacak Kırışehir Belediyespor’u Ankara’daki Kırşehirlilerin de yalnız bırakmayacağı öğrenildi.

Son 8 maçında içeride ve dışarıda istediği sonuçlara alamadığı için play-off umutlarını bitiren Kırşehir Belediyespor, evinde oynadığı son maç öncesi bazı futbolcuların kazan kaldırması üzerine Teknik Direktör Hakan Karaca ile yollarını ayırmıştı.

Nazilli maçına Kaleci Antrenörü Sinan Özdoğan’ın yönetiminde çıkan Kırşehir Belediyespor, rakibi karşısında yine galip gelemeyerek sahadan 1-1 berabere kalmış ve yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarının ve yöneticilerinin yoğun tepkilerini almıştı.

Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor maçına morali bozuk bir şekilde hazırlanan yeşil-beyazlı ekibin futbolcularını bu maçı kazanarak hem 8 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor, hem de taraftarlarının gönlünü almak istiyor

Kırşehir Belediyespor ile Ankara Demirspor arasında ilk yarıda Ahi Stadı’nda oynanan maç karşılıklı gollerle 1-1 sona ermişti.  13. Dakikada Engin Keleş’in golüyle ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Kırşehir Belediyespor, 50. Dakikada Mert Ilıman’ın golüyle sahadan 1-1’lik sonuçla ayrılmıştı.

TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda oynanacak ve saat 15.00’te başlayacak maça Antrenör Sinan Özdoğan yönetiminde çıkacak yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut, takımın içinde yaşanan bir takım sorunların gün yüzüne çıktığını belirterek, bu konuda üzgün olduklarını ifade etti.

Başkan Mustafa Bulut, “8 haftadır içeride ve dışarıda istediğimiz sonuçları alamadık, bu da takımımızda bir strese neden oldu. Taraftarlarımızı üzdük. Onların gerçekten bizlerle büyük hayalleri vardı. Onları büyük hayal kırıklığına uğrattığımız içinde ayrıca üzgünüz. Futbolcularımıza gereken uyarılar yapıldı. Umarız onlar da kendilerine gelirler ve kalan maçlarımızda giydikleri formanın hakkını verirler. İnşallah Ankara Demirspor maçını kazanır ve kötü gidişata son vermiş oluruz. Ayrıca takımımız içinde yaşanan başkaldırın gereğini de yaptık. Hiç kimse Kırşehir Belediyespor’da büyük değildir. Herkes aklını başına alsın ve ona göre giydikleri formanın hakkını vermek için sahada canla başla mücadelesini versin.” dedi.

 (HABER: SALİH GÜNER)