Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz gruba Pazarspor’u 3-0’lık skorla yenerek başlayan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Amedspor maçının hazırlıklarına başladı.
Haftayı aldığı 3-0’lık Pazarspor galibiyeti ile kapatan yeşil-beyazlı temsilcimiz neşeli bir şekilde Amedspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu yönetiminde Amedspor maçının hazırlıklarını dün Güneykent Tesisleri’nde devam eden yeşil-beyazlıların morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlemlenirken, Teknik Direktör Hocaoğlu, futbolcularını rehavete girmemesi için Amedspor maçına motive etmeye çalışıyor.
Pazar günü sahasında Amedspor ile karşılaşacağı maçından 3 puan çıkartmayı hedefleyen Kırşehir Belediyespor’da hazırlıklar tam gaz devam edecek.
Amedspor maçının hazırlıklarını yoğun şekilde sürdüren Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, iyi futbol sergiledikleri maçı 3-0’lık skorla kazandıkları ve lige moralli başladıklarından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
Güneykent Tesislerinde sürdürülen çalışmalar sonunda bir açıklama yapan Hocaoğlu, “Lige harika bir başlangıç yaparak Pazarspor’u hem de deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup ederek sezona galibiyetle başladık. Bu iler ki maçlar için büyük bir motive kaynağı oldu. İlk maç her zaman zor geçer. Yeşil-beyazlı taraftarlarımızın bizlerden beklentileri var. Bu beklentiler içinde elimizden gelenin en iyisini yapıp taraftarlarımızı mahcup etmemeye çalışacağız. Çok güzel bir galibiyet aldık fakat o galibiyet Rize’de bitti. Artık önümüzde çok önemli bir Amedspor maçı var. Karşılaşmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile 3 puanı alıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)