Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2 Lig Beyaz Grupta mücadeleye 14’üncü haftada Cumartesi ve Pazar günü oynanan 8 karşılaşmayla devam edildi Kırşehir Belediyespor Nazilli Belediyespor yenilgisi ile birlikte  bu sezon oynadığı 12 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi ile 15 puan toplarken, lider Pendikspor ve zirve mücadelesi veren Ispartaspor ve Amedspor da haftayı kayıpsız kapattılar.
TFF 2’nci Lig Beyaz grupta 14’üncü hafta maçları tamamlandı. Bucaspor ve Zonguldakspor’un maç yapmadan bay olarak geçtiği haftada fileler 24 kez ağlarla buluştu. Bu 8 maçın 4’ünü ev sahibi, 3’ünü deplasman takımı kazanırken, 1 karşılaşma ise golsüz beraberlikle tamamlandı.
Ligde son haftalarda aldığı kötü skorlarla ligin sonlarına doğru inen Kırşehir Belediyespor, deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta yeşil-beyazlı ekibimizin 2 topu da direkten dönerken, rakibine de 2-1’lik skorla mağlup olarak ligdeki galibiyet özlemini 5 maça çıkardı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 4 maçlık galibiyet özleminin ardından birde Nazilli Belediyespor yenilgisi sonrası 15 puanda kalarak 14’üncü haftayı 14’üncü sıraya geriledi. Kırşehir’i kendi sahasında 2 golle geçen Nazilli Belediyespor, hem 3 maçlık galibiyet özlemini sonlandırdı hemde puanını 19 yapıp 6’ncı sıraya yükseldi.
Lider Pendikspor durdurulamıyor. İstanbul temsilcisi, ligin son sırasında yer alan Eskişehirspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 1-0’lık skorla kazanan Pendikspor, üst üste 2’nci toplamda da 9’uncu galibiyetini alıp puanını 29’a çıkardı ve haftayı yine lider olarak tamamladı. Ligdeki 9’uncu yenilgisini evinde Pendikspor’a karşı alan Eskişehirspor, 7 puanda kalıp haftayı 17’nci sırada kaldı.
Ligin zirvedeki iddialı takımlarından olan Ispartaspor, haftanın en önemli ve sonucu merakla beklenen maçında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve kıran kırana sahne olan maçı Ispartaspor 2-0 kazanarak puanını 21 yaparak 2’nci sıraya yükseldi. 
Kendi sahasında büyük bir fırsatı kaçıran Şanlıurfaspor ise bu sonucun ardından 19 puanda kalıp 4’üncü sırada yer aldı.
Karacabey Belediyespor, kendi sahasında Akhisarspor’u 3-0’lık skorla mağlup ederek 3 maçlık galibiyet özlemine son verirken, puanını 13 yapıp haftayı 17’nci sırada tamamladı. Akhisar ise bu yenilginin ardından 16 puanda kaldı ve 14’üncü haftayı 12’nci sırada yer aldı.
Gol düellosuna sahne olan maçta Amedspor kendi sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor’u 4-3 mağlup ederek puanını 21 yapıp haftayı 3’üncü sırada tamamladı. Ligdeki 5’inci yenilgisini alan Konya temsilcisi ise bu sonucun ardından 17 puanda kalıp haftayı 10’uncu sırada tamamladı.
Sezon başı hedefini Play-Off olarak belirleyen Kırklarelispor, kendi sahasında konuk ettiği Tarsus İdmanyurdu’nu 2-0’lık skorla geçip puanını 18 yapıp 7’nci sıraya yükseldi. 3 maç üst üste galibiyet serisi yaptıktan sonra bu seriyi Kırklarelispor deplasmanında noktalayan Tarsus İdmanyurdu ise 5’inci yenilgisini alarak 18 puanda kalıp haftayı 8’inci sırada bitirdi.
Haftanın golsüz biten karşılaşmasında ise Ankara Demirspor kendi sahasında Uşakspor ile karşı karşıya geldi. Her iki ekip girdikleri pozisyonu golle sonuçlandıramadı ve mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi. Bu sonucun ardından Ankara Demirspor puanını 18, Uşakspor ise 16’ya çıkardı.
Haftanın bir diğer gollü maçında ise Pazarspor ile Erzincanspor karşılaştı. Mücadeleyi Erzincanspor 4-2 kazanarak puanını 14 yapıp haftayı 15’inci sırada tamamladı. Kendi sahasında aldığı farklı mağlubiyetin ardından Pazarspor ise 16 puanda kaldı.
Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Beyaz Grup 15’inci haftası Cuma ve Cumartesi günü oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek. 1922 Konyaspor ve Nazilli Belediyespor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği haftada temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü kendi sahasında Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)