2’nci Ligin 3’üncü hafta maçları Pazar günü oynanacak…

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR, 3’NCÜ HAFTAYI DİNLENEREK GEÇİRİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz grupta 3’üncü hafta Pazar günü oynanacak olan 8 karşılaşmayla devam edilecek. Kırşehir Belediyespor, Kastamonuspor’un bu sezon ligden çekilmesinin ardından 3’üncü haftayı maç yapmadan olarak geçirecek.
Ligin 3’üncü haftasında yine birbirinden zorlu müsabakalar oynanacak.
Önce deplasmanda Kırklarelispor’u 3-1, ardından evinde oynadığı maçta Pazarspor’u tek golle yenerek Kırşehir Belediyespor gibi 2’de 2 yaparak 6 puanla zirvede yer alan Nazilli Belediyespor, Pazar günü deplasmanda Amespor ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’da Diyarbakır Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Burak Taşkınsoy yönetecek.
Ligde 4 puanla 3’üncü sırada yer alan Bucaspor, kendi sahasında Pendikspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da Yeni Buca Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Levent Gümüşdere düdük çalacak.
İlk hafta deplasmanda Karacabey’i 2-1’lik skorla harika bir başlangıç yapıp 2’nci hafta evinde Şanlıurfaspor’la golsüz berabere kalan Eskişehirspor, Ligin 3’üncü haftasında deplasmanda puansız Kırklarelispor’a konuk olacak. Kırklareli Atatürk Stadyumunda saat 16.00’da oynanacak olan karşılaşmayı Mehmet Ali Meteoğlu yönetecek.
Ligin ilk haftasında evinde oynadığı maçta Ankara Demirspor’u tek golle geçerek lige 3 puanla başlayıp, geçtiğimiz haftada deplasmanda Eskişehirspor’la golsüz berabere kalan Şanlıurfaspor, 3’üncü haftada kendi sahasında puanla tanışamayan Karacabey Belediyespor’u konuk edecek. Şanlıurfa GAP Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Bu karşılaşmayı Ozan Ergün yönetecek.
2 maç sonunda 3 puanla 9’uncu sırada yer alan Başkent temsilcisi Ankara Demirspor, deplasmanda henüz puanı bulunmayan Pazarspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Pazar İlçe Stadyumda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Ali Yılmaz yönetecek.
Ligin ilk haftasında deplasmanda Zonguldakspor’u 1-0’lık skorla yenerek 3 puanla başlayan ve geçtiğimiz haftada evinde oynadığı maçta Bucaspor’a 2-0’lık skorla mağlup olan Akhisarspor, 3’üncü hafta deplasmanda 1922 Konyaspor’a konuk olacak. Saat 15.30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Barkın Kara yönetecek.
İlk 2 maçından beraberlikle ayrılarak 2 puanla 11’inci sırada yer alan Ispartaspor, Ligin 3’üncü haftasında deplasmanda puansız Erzincanspor’a konuk olacak. Mustakil Atletizm Pisti Sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Özgür Reha Alıcı yönetecek.
Öte yandan 4 puanla 5’inci sırada yer alan ekiplerden olan Tarsus İdmanyurdu ise Kırşehir Belediyespor gibi haftayı maç yapmadan bay olarak geçiriyor.
1.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Kırşehir Belediyespor-Amedspor: 1-0, Ankara Demirspor-Kırklarelispor: 1-0, Pendikspor-Zonguldakspor: 3-2, Nazilli BLD.Spor-Pazarspor: 1-0, Tarsus İ.Y.-Erzincanspor: 1-0, Ispartaspor-1922 Konyaspor: 0-0, Eskişehirspor-Şanlıurfaspor: 0-0, Akhisarspor-Bucaspor: (Pazartesi oynandı), Uşakspor (BAY), Karacabey BLD.Spor (BAY)
3.HAFTANIN MAÇLARI: Kırşehir Belediyespor (BAY), Pazarspor-Ankara Demirspor, Erzincanspor-Ispartaspor, 1922 Konyaspor-Akhisarspor, Zonguldakspor-Uşakspor, Kırklarelispor-Eskişehirspor, Amedspor-Nazillispor, Şanlıurfaspor-Karacabey Belediyespor, Bucaspor-Pendikspor, Tarsus İdmanyurdu (BAY)
KIRŞEHİR’İN İLK YARI MAÇLARI
3.HAFTA: Maç yapmadan bay geçiyoruz
4.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Zonguldakspor (Ahi Stadyumu)
5.HAFTA: Bucaspor-Kırşehir Belediyespor (Yeni Buca Stadyumu)
6.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-1922 Konyaspor (Ahi Stadyumu)
7.HAFTA: Erzincanspor-Kırşehir Belediyespor (Mustakil Atletizm Pisti Sahası)
8.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu
9.HAFTA: Ispartaspor-Kırşehir Belediyespor (Isparta Atatürk Stadı)
10.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Akhisarspor (Ahi Stadyumu)
11.HAFTA: Pendikspor-Kırşehir Belediyespor (Pendik Stadyumu)
12.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Uşakspor (Ahi Stadyumu)
13.HAFTA: Maç yapmadan bay geçiyoruz
14.HAFTA: Nazilli Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Nazilli İlçe Stadyumu)
15.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Ankara Demirspor (Ahi Stadyumu)
16.HAFTA: Eskişehirspor-Kırşehir Belediyespor (Eskişehir Yeni Stadyum)
17.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor
18.HAFTA: Şanlıurfaspor-Kırşehir Belediyespor (Şanlıurfa Gap Stadyumu)
19.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediyespor(Ahi Stadyumu)
(Haber-Fotoğraflar: Salih GÜNER)