Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR,
2 PUAN KAYBINA ÜZÜLÜYOR

TÜRKİYE Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve haftayı Tuzlaspor’la 1-1’lik sonuçla kapatan Kırşehir Belediyespor, iki puan kaybının üzüntüsünü yaşıyor.
Tuzlaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini, ancak hakemin 1 net gol ve penaltı pozisyonunu vermediğini belirten Başkan Osman Uçar, kendi saha ve seyircilerini önünde altın değerinde 2 puan kaybının üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
Kırşehir Belediyespor’un bundan sonra puan kaybına tahammülü olmadığını ifade eden Başkan Osman Uçar, Sakaryaspor karşısında hedeflerinin üç puan olduğunu ifade etti.
Yeşil-beyazlı ekibimizin taraftar grupları da maçın Ankara bölgesi hakemlerine tepki gösterdiler. Tuzlaspor karşısında ilk yarıda attıkları golün iptal edilmesine, penaltı pozisyonuna es geçilmesine hiç anlam veremediklerini belirten taraftar grupları, “Takımımız maçın başından sonuna kadar rakibine oranla daha üstün bir futbol ortaya koydu. Ancak gol yollarında fırsatları değerlendiremediler. İkinci yarıda attığımız golle biraz umutlanmıştık, ancak pozisyonları gole çevirmedik” diye konuştular.
2.Lig’de zirve mücadelesi veren temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da, şampiyonluk iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olduğu Sakaryaspor, haftayı lider Ankara Demirspor deplasmanından aldığı 1 puanla kapatmıştı.
Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor maçının hazırlıkları Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminde sürdürüyor.
Yeşil-beyazlılar, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına dün Güneykent tesisinde yaptığı çalışmayla devam etti. Güneyekent Saha’sında yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı.
Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı.
Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas, top kontrolü ve uzun pas çalışması yapıldı.
Yeşil Beyazlılar idmanın son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla tamamladı.
Dün yapılan taktik ağırlıklı idman çift kale maçın ardından orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu.
Kırşehir Belediyespor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idman ile hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Tuzlaspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
MAÇ SAATİ DEĞİŞİYOR
TFF 2.Lig’in 23.haftasında Sakaryaspor’la deplasmanda karşılaşacak Kırşehir Belediyespor maç hazırlıklarını sürdürürken, rakip Sakaryaspor maç saatinin değişmesi talibinde bulundu.
Türkiye Kupası maçları nedeni ile 15 Şubat Cumartesi günü Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadelenin başlama saati 13:30 olarak açıklanırken, Yeşil-Siyahlı Sakaryaspor yönetim maç saatinin 14.30’a alınması için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunduğu, Kırşehir Belediyespor’un da maç saati değişikliğine olumlu baktığı bildirildi.
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden ve topladığı 37 puanla 5’nci sırada yer alan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’u zorlu bir fikstür bekliyor olacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 9 günde çok önemli 3 karşılaşmaya çıkacak.
Kırşehir Belediyespor, 15 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Sakaryaspor’la 4 gün sonra bu kez ligin güçlü takımlarından Bandırmaspor ile yine deplasmanda karşılaşacak olan yeşil-beyazlı temsilcimiz 23 Şubat Pazar günü ise ligde hiçbir iddiası bulunmayan Niğdespor ile karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)