Yeşil-beyazlı ekibimizin As Başkanı Murat Tekdoğan, “Ses getiren bir takım kurmak için çalışıyoruz”

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR, 16 TEMMUZ’DA TOP BAŞI YAPACAK

2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor yeni sezon öncesi iç ve dış transfer çalışmalarına yoğunluk verdi.

Yeşil-beyazlı ekibin eski ve yeni futbolcuları 15 Temmuz’da Kırşehir’de toplanacak ve lig hazırlıklarına Teknik Direktör Sinan Özdoğan yönetiminde başlayacak.

Kırşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Murat Tekdoğan, takımın eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yapacaklarını belirterek, son olarak Çankaya Spor Kulübü’nden tecrübeli orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

On numara mevkiinde görev yapan Hacı Mustafa Karabulut’a takıma büyük katkısı olacağına inandığını belirten Murat Tekdoğan, takımın son durumu hakkında gazetemize bilgiler verdi.

“Teknik heyetimiz 15 Temmuz’da Kırşehir’de toplanacak. 16 Temmuz’da futbolcularımızın tamamı gelecek ve saat 14.00’te Güneykent’te top başı yapacağız. Takımımız 15 gün kendi tesislerinde çalışacak ve ardından 1-10 Ağustosta Kızılcahamam Patalya otelde kamp yapacak olan takımımız daha sonra Kırşehir’e dönecek. Futbolcularımıza birkaç gün izin vereceğiz ve dönüştü takımımız 27 Ağustos’ta başlayacak lig maçlarına hazırlanmaya başlayacak” dedi.

Kırşehir Belediyespor’un 20 Temmuz’da genel kurula gideceğini de belirten As Başkan Murat Tekdoğan, “Transferde 6 futbolcu aldık. Kaleci orta saha ve bek aldık. Bir sol ve sağ kanat ile forvet peşindeyiz. Bunlar biraz maliyetli ama mecburen alacağız. Ses getiren bir takım olabilmemiz için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Elbette yapacağımız transferleri bütçemize uygun yapmak zorundayız. Takımımızın ekonomik durumuna, alacağımız oyuncuların kalitesine öncelik veriyoruz. Teknik heyetimizin taleplerini titizlikle inceliyor ve ona göre bir çalışma içine giriyoruz. Çünkü bizler bu takımın geleceğini sırf milyonluk popüler transferler yapalım, ya da birileri mutlu olsun diye çöpe atamayız” diye konuştu.

As Başkan Tekdoğan, geçen sezonu 48 puanla 8’nci sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor’un bu sezon daha başarılı olması için her türlü çabanın içinde olduklarını da belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Kırşehir Belediyespor gerek 3. Lig’te, gerekse 2. Lig’te mücadele ederken taahhütlerini yerine getiren ve bu nedenle her futbolcunun forma giymek istediği bir takım. Herkes takımımıza ve yönetimimize güveniyor. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için gece-gündüz çalışıyoruz. Tabi futbol ne olursa olsun, hangi futbolcu ve hangi yönetici olursa olsun öncelik maddiyata dayanıyor. Gecen sezon takımımızda forma giyen ve büyük katkıları olan futbolcularımızdan Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan kendi istekleri ile kulübümüzden ayrılmak istediler, biz de onlara izin verdik. Tabi biz de yönetim olarak takımımızın eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yapmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak Iğdırspor’lu forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçanspor sağ bek oyuncu Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin ve Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ile sözleşme imzalayarak yeşil-beyazlı renklerimize katmıştık. Dün de tecrübeli orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.”

Kırşehir Belediyespor Kulübü’nün sadece yönetimde olan bir avuç Kırşehir sevdalısı ile Kırşehir Belediyesi’nin olmadığını da belirten Murat Tekdoğan, “Bu takımdan başarı isteniyorsa bu şehirde herkesin karınca kararınca maddi ve manevi destek vermesi gerekiyor. Sadece maça gelip seyredip, sonra da başarı beklemek doğru olmaz. Herkes elini taşın altına koymalı ve destek vermeliyiz. Bu şehirde sanayi kuruluşlarımız, fabrikalarımız, işletmelerimiz, sanayici ve tüccarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, esnafımız ve taraftarlarımız var. Onlar da takımımıza sahip çıkmalı. İnşallah bu sezon onların destek ve katkısı ile daha güzel ve başarılı bir sezon geçiririz” dedi. (HABER: CUMHUR ASLAN)