Bugün Rize'de oynayacağı Pazarspor maçını rakibinin Covid-19 testlerinin fazla çıkması nedeniyle TFF tarafından ileri bir tarihe ertelenmesi ile ilimize dönen Kırşehir  Belediyespor, Cumartesi günü evinde Sakaryaspor'la, 18 Kasım Çarşamba günü de Bursa deplasmanında zorlu bir maça çıkacak. 
Türkiye Kupası mücadelesinde Yozgatspor'u 2-1 yenerek tur atlayan Kırşehir Belediyespor, kupada yoluna devam ederken, yer aldığı 2'nci Lig Kırmızı Grupta geriye bakıldığında oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekibimizi yine zorlu bir maç takvimi bekliyor.
Perşembe günü 3. Lig ekibi Yozgatspor karşısında rotasyonlu kadrosuyla iyi bir fut-bol ortaya koyan ve bunun neticesinde 2-1'le tur atlayan Kırşehir Belediyespor, bundan sonraki süreçte tüm konsantrasyonunu lige ve Türkiye kupasına verecek. 8 maçta 14 puan toplayan 4'üncü sıraya kadar yükselen Kırşehir ekibinin fikstürü oldukça zor.
Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle hafta sonunu maç sessizliğiyle geçiren Kırşehir Belediyespor, 9 ila 11'inci haftalar arasın-da 9 günde 3 maç yapacak. Bu süreçte maçların 1'i iç sahada, 2'si dış sahada oynanacak. Maçlar arasındaki zaman darlığı dikkat çekici. Her üç günde bir oynanacak maçlar nedeniyle Kırşehir Belediyespor, Sakarya ve Bursa hattında adeta mekik dokuyacak.
Kırşehir Belediyespor'un orta sıralarda yer alan Pazarspor maçı rakibinin 14 futbolcu ve hocanın Covid-19 testlerinin pozitif çıkması sonucu TFF tarafından ileri bir tarihe ertelendi.  Yeşil-beyazlı ekibimiz, 14 Kasım Cumartesi günü sahasında ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor'la karşılaşacak. Cumartesi maçı sonrası Kırşehir ekibini Bursa deplasmanı bekleyecek. Yeşil-beyazlı ekibimiz Karacabey Belediyespor ile 18 Kasım Çarşamba günü oynanacak.
Cumartesi-Çarşamba sınavları Kırşehir Belediyespor'un ligdeki konumunu belirleyecek. 2 maçlık zorlu lig maratonu öncesi puantajın alt bölümünde yer alan yeşil-beyazlılar bu 3 maçtan kaç puan çıkaracağı merak ediliyor.                       
İŞTE RAKİPLERİN LİGDEKİ DURUMU
SAKARYASPOR 

Pazarspor maçını oynayamayan Kırşehir Belediyespor sahasında karşılaşacağı rakibi Sakaryaspor grubun güçlü ekiplerinden biri durumunda. Yeşil-siyahlılar, hafta içi Türkiye kupasında Diyarbekirspor'u 2-0'la geçerek tur atlamayı başardı. Sakaryaspor, ligde oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 kez sahadan mağlup ayrıldı. Bu 8 maçta rakip filelere 10 gol atan Sakarya ekibi kalesinde ise sadece 6 gol gördü.
Ligde ilk 5 iddiası içinde yer alan Sakaryaspor, 1922 Konyaspor'u 1-0, Pazarspor'u 2-1, Karacabey Belediyespor'u 3-0'la geçerken, Eyüpspor, Tarsus İdmanyurdu ile 1-1, Kırklarelispor'la 0-0, Sivas Belediyespor'la 2-2 berabere kalırken bu sezonki tek yenilgisini ise 1-0'lık skorla deplasmanda Vanspor karşısında aldı. KARACABEY BELEDİYESPOR
Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü evinde Sakaryaspor’la karşılaştıktan sonra Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor’la karşılaşacak. Bursa ekibi 8'inci hafta itibariyle lig 9'uncu konumunda. Oynadığı maçların 3'ünden galip ayrılan rakibin 2 beraberlik, 3 yenilgisi var. Karacabey Belediyespor oynadığı 8 maçta, 8 gol atıp, 8'de gol yedi.
Sezona deplasmanda 1-1'lik skorla Kastamonuspor beraberliği ile başlayan Karacabey Belediyespor, daha sonra bu beraberliğin ardından 1922 Konyaspor'u 1-0, Eyüpspor'u 2-0, Tarsus İdmanyurdu'nu ise 3-0'-la geçmeyi başardı.
Üst üste gelen galibiyetlerin ardından Kırklarelispor'a deplasmanda 2-0, sahasında da Vanspor'a 1-0'lık skorlarla yenilen Karacabey, Pazarspor'la 1-1 berabere kalırken, son oynadığı maçta ise Sakaryaspor'a 3-0'lık skorla kaybetti. 
Pazarspor maçını oynayamadan evine dönen yeşil-beyazlı ekibimizin bu iki önemli maçtan en az 4 puan almayı hedeflediği öğrenildi. (HABER: SALİH GÜNER)