Kırşehir Belediyespor’un kombine kartı olanlara

KENT PARK ROMANO KAFE’DEN İNDİRİM...

Şehrimiz İkizarası Kent Parkı’nda bulunan “Kent Park Romano”nun sahibi Serkan Dulkadiroğlu, 2019-2020 sezonunda Ahi Stadyumunda oynanan karşılaşmalar için kombine kartı alanlara yüzde 25’lik indirim uygulayacaklarını açıkladı.
DULKADİROĞLU: “KIRŞEHİRSPOR İLİMİZİN MİLLİ TAKIMIDIR”
Yeşil-beyazlı taraftarlara jest yaparak sosyal medya üzerinden teşekkür yağmuruna tutulan Kent Park Romano sahibi Serkan Dulkadiroğlu, “Kırşehirspor ilin tanıtımı için en büyük araçtır. Kısaca ilimizin Milli takımı desek tam yerinde olur. Bizler bu memlekette yaşadığımız sürece bu ilin takımına sahip çıkmak zorundayız. Daha önce vermiş olduğumuz desteklerin yanında bu takımın en büyük yükünü çeken cefakar taraftarlarımızın almış olduğu Kombine Kartını müessesemize gelip hesap ödediğiniz takdirde %25 gibi bir indirimden faydalanacaksınız” dedi.
İlimizin tek profesyonel takımı olan Kırşehir Belediyespor’un tek takımı olduğunu ifade eden Serkan Dulkadiroğlu, şöyle devam etti:
“Yıllar sonra Kırşehir Belediyespor’un 2. Lig’te olması bizleri gururlandırıyor. Bu ligte de aldığı başarılı sonuçlarla hepimizin gururu oluyor. İnşallah bu takıma Kırşehir’de maddi durumu iyi olan herkes sahip çıkar ve şampiyon olarak 1. Lig’e çıkarız. Biz bu takımın yönetimini, teknik heyetine ve futbolcularına güveniyoruz ve her zaman takımımızın yanında ve arkasındayız. Herkesin de bu takımın başarısı için kombine bilet almalarını öneriyoruz. Tabi biz de kombine bilet sahibi olan taraftarlarımıza işyerimizde9n yüzde 25 oranında indirim yapacağız.”