Kulüp Basın Sözcüsü Battal Çelik:

“Kazanmamız gereken bir maçta 2 puan kaybettik”

    Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, Çarşamba günü Ankara deplasmanında grubun zayıf ekiplerinden Mamakspor ile 1-1 berabere kalarak iki puan kaybetmelerinin şokunu yaşadıklarını açıkladı.
Birçok gol pozisyonuna girmelerine rağmen bunları değerlendiremediklerini ve şansız bir sonuçla sahadan ayrılmanın üzüntüsü içinde olduklarını belirten Battal Çelik,  Pazar günü Pendikspor maçını kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını ifade etti.
Maçta ilk yarının sonlarına doğru Hakan Yavuz’un ikinci yarıda da Üstün Bilgi'nin sakatlanarak oyundan çıkmalarının da takımı olumsuz yönde etkilediğini dikkati çeken Battal Çelik, Mamakspor maçının ardından gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Maalesef kazanmamız gereken bir maçta maalesef berabere kaldık ve 2 puan kaybettik.  Ligde üstümüzdeki takımların puan kaybettikleri bir hafta da galip gelmeyi çok istedik, ama olmadı. Maç boyunca oyunun tamamında üstün oynamamıza rağmen galip  gelememek bizi çok üzdü. Çok büyük bir fırsatı teptiğimizi söyleyebilirim.
“Kaçan pozisyonlarımız direkten dönenler toplarımız olmayınca olmuyor futbolun içinde maalesef bunlar var. Alınan bu sonuca bizde  çok üzüldük. Bu maçı bir an evvel unutup hafta sonu oynayacağımız Pendikspor maçına motive olmamız gerekir. Maçta ilk devrenin  sonlarına doğru Hakan Yavuz, 2. yarıda Üstün Bilgi'nin sakatlanarak çıkması da oyunun gidişatında büyük etki yarattı. Bu beraberlikle her şeye rağmen 1 maç eksiği ile ligde 4.üncü sıraya geldik.  
“Hafta  sonu kendi sahamızda oynayacağımız Pendik spor maçı daha da önem kazanmış oldu. Artık puan kaybına asla tahammülümüz olamaz. Üstün'ün durumu doktor kontrolü sonrası netleşecek inşallah bir sorun çıkmaz. Hakan Yavuz ise şuan iyi durumda ama yapılan çalışmalar sonrası netlik kazanacak. Pendikspor maçını kazanıp sonrasında Pazar deplasmanına moralli gitmek istiyoruz.” (HABER: SALİH GÜNER)