Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik:

“KAZANMAKTAN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK” 

Kırşehir Belediyespor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 13’üncü haftasında bugün kendi sahasında Sivas Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. 
Bu önemli karşılaşma öncesinde yeşil-beyazlı ekibimizin Basın Sözcüsü Battal Çelik, kazanmaları gereken önemli bir maç olduğuna dikkat çekti.
Hafta sonu oynadıkları ve 3-0 kazandıkları Bodrumspor maçında ortaya konulan mücadeleden mutlu olduklarını belirten Battal Çelik, şunları ifade etti:
“Bodrumspor karşısında aldığımız üç farklı galibiyet 2 maçlık galibiyet özlemimizi sona erdirmişti ve bizleri çok mutlu etti. Eksik, sakat ve cezalılara rağmen bu maçı 3-0’lık net bir skorla kazanmayı bildik. Bundan sonra hafta içi Sivas Belediyespor ile maçımız var. Bu maçı da kazanıp Bodrumspor maçını taçlandırmamız lazım. Bir önceki yaptığım açıklamada da değinmiştim, ‘Bu maç ve bundan sonrasında oynayacağımız Sivas Mamak ve Pendik maçından 10 puan almalıyız’ diye. İnşallah bu puanları alırız ve üst sıralardaki yerimizi alırız. Bodrumspor galibiyetini değerlendirecek olursak, genel anlamda oyuna baktığımızda mücadele anlamında yüzde yüz tatmin olmamakla birlikte gelecek adına sevindirici idi. Taraftarlarımıza özellikle sosyal medya hesaplarında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehrin takımına sahip çıkıp daha fazla destek olmalarını bekliyoruz. Elbette ki tüm maçları kazanmak istiyoruz ancak futbolun içinde inişli çıkışlı maçlar ve skorlar olacaktır. Buda futbolun güzelliği. Büyük bir aksilik olmaz ise Sivas Belediyespor maçında bu hafta ki kadroya 4-5 oyuncumuz daha ilave olacak ve umuyorum Bodrumspor maçından daha da iyi bir kadro derinliğine sahip olacağız ve dolayısı ile daha iyi bir oyun ortaya koyup Sivas Belediyespor maçını da kazanacağımızı düşünüyorum. Son olarak şunu söylemek istiyorum, bu takıma her kesimin sahip çıkması lazım. Maddi anlamda sıkıntılı günler yaşıyoruz 5 kuruş gelirimiz yok. Biliyoruz ülke ve dünya olarak ta zor günler geçiriyoruz. Lütfen şehrin dinamikleri bu takıma sahip çıksınlar. Şehrin bütünleştirici ve birleştirici tek olayı Kırşehir Belediyespor’dur. Yoksa sadece Belediye’nin ve üç beş iyi insanın yaptığı destekle bu işler yürümez. Herkes gücü oranında maddi ve manevi desteğini esirgememeli.” (HABER: SALİH GÜNER)