Camiadan ve taraftardan özür dileyen Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu: “Burası Kırşehir. Büyük ve önemli camia. Pes etmeden, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz.”

TFF 2’nci Lig, Beyaz Grup 12’nci hafta maçları yarın oynanacak 9 karşılaşmayla devam edilecek. Son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı yenilgilerle zirveden uzaklaşan Kırşehir Belediyespor, yarın evinde Uşakspor’u konuk edecek. Bu önemli maç saat 13.00’te Ahi Stadında başlayacak.
Haftayı lider Pendikspor’a 2-1 yenilerek puansız kapatan yeşil-beyazlı ekibimiz en son galibiyetini kendi sahasında 2-1’lik skorla Tarsus İdmanyurdu karşısında almıştı. Kırşehir Belediyespor, bu maçın ardından deplasmanda Ispartaspor’la 0-0, evinde Akhisarspor’a 1-0, Pazar günü de İstanbul’da Pendikspor’a 2-1 yenilmiş ve zirve yarışında büyük yara almıştı.
Haftayı maç yapmadan bay geçiren Uşakspor’la yarın Ahi Stadı’nda karşı karşıya gelecek Kırşehir Belediyespor’da hedef mutlak galibiyet… 
Pendik yenilgisinin ardından taraftarlarını üzen ve galibiyet haricinde hiçbir şey düşünmeyen Kırşehir Belediyespor, Uşakspor eli boş göndererek son haftalarda aldığı yenilgileri uhuttararak yeniden çıkışa geçmek istiyor.
Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik direktörü Hakkı Hocaoğlu, son haftalarda istenmeyen sonuçlarla karşı karşıya kaldıklarını, kısa sürede toparlanıp yeniden lige ortak olacaklarını söyledi.
Pendikspor karşısında kazanmaları gereken müsabakadan öne geçip 2-1’lik skorla mağlup ayrıldıklarını için üzgün olduklarını belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, camiadan ve taraftardan özür dilediklerini ifade etti.
Takım üzerinde oluşan kötü havayı biran önce dağıtıp, galip geldikleri eski günlere yeniden dönmek istediklerini vurgulayan Hocaoğlu, “Kazanmamız gereken müsabakadan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldık. Herkes gibi biz de çok üzgünüz. İlk yarının başında öne geçtiğimiz bir karşılaşmayı mağlup ayrılmamız herkesi üzdü. Çabuk toparlanmamız gerekiyor. İnşallah bu yenilgiler bizlere büyük ders olur” açıklamasında bulundu.
Pendikspor maçını geride bıraktıklarını, önlerinde Uşakspor ile kendi evlerinde oynayacakları çok zor bir 90 dakika olduğunu belirten Yeşil-beyazlı ekibin hocası Hakkı Hocaoğlu, “Evet ligde son 3 maçtır kötü gidiyoruz ama bu böyle gitmeyecek. Lig henüz bitmedi. Daha çok müsabaka var. 8 defa düşüyorsak, 9 defa kalkmak zorundayız. Burası başka bir takım, diğer takımlara benzemez. Burası Kırşehir Belediyespor, büyük ve önemli camia. Pes etmeden, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Gerçekten zor bir karşılaşma olacak. Uşakspor’u çok iyi biliyorum. Her ne kadar ligde istedikleri yerde olamasalar bile iyi bir takım olduğunu söylemek zorundayım. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Kırşehir Belediyespor’a yakışır bir şekilde mücadele edip, 3 maçlık galibiyet özlemimizi sona erdirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
2021-2022 Futbol sezonuna deplasmanda 3-0’lık Pazarspor ardından evinde 1-0’lık Amedspor galibiyeti ile başlayan Kırşehir Belediyespor, 4’üncü haftada sahasında Zonguldakspor’a 2-0 yenilerek ilk yenilgisini almıştı. Bu yenilginin moral bozukluğu ile deplasmanda Bucaspor’la karşılaşan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleyi oyuna sonradan giren Can Vural’ın golüyle 1-0 kazanarak ikinci deplasman galibiyetini almıştı.
Ligin 6’ncı haftasında sahasında konuk ettiği 1922 Konyaspor karşısında 1-0 öne geçen Kırşehir Belediyespor, savunmada yapılan hatayı pahalı ödedi ve maçı 2-1 kaybederek evinde üst üste 2’nci yenilgisini alıp taraftarlarını üzmüştü.
1922 Konyaspor yenilgisinin moral bozukluğu ile deplasmanda Erzincanspor karşısına çıkan Kırşehir Belediyespor yenik duruma düştüğü maçı 1-1’lik skorla beraberlikle tamamladı.
Sahasında ligin güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu karşısında maçı 2-1 kazanan Kırşehir Belediyespor evinde 2 maçlık özlemini sona erdirerek galip gelmesini bilmişti. Tarsus galibiyetinin morali ile deplasmanda Ispartaspor’a konuk olan yeşil-beyazlı ekibimiz mücadeleden golsüz beraberlikle ayrılarak evine 1 puanla dönmüştü.
Üst üste gelen puanların vermiş olduğu moralle sahasında ligin sonlarında yer alan Akhisarspor’a hiç ummadığı bir skorla 1-0 kaybeden yeşil-beyazlıları, Pazar günü de deplasmanda Pendikspor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu.
Rakip Uşakspor ise oynadığı 9 maçta 11 puan topladı ve küme düşme hattının 1 puan önünde 15’inci sırada yer alıyor. (HABER: SALİH GÜNER)