Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakan Karaca taraftarları maça davet etti:
“Kazanmaktan başka 
bir hedefimiz yok”

Haftayı deplasmanda Eskişehirspor karşısında aldığı 1 puanla kapatan Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Hakan Karaca, kazanmaktan başka bir hedeflerinin olmadığını açıkladı. 
Teknik Direktör Hakan Karaca, alt sıralardan hızla kurtulmak için bütün güçlerini sahaya yansıtacaklarını belirterek, taraftarları bu önemli maçta desteğe davet etti.
Dün çift kale maçında futbolcularını sık sık uyaran Teknik Direktör Hakan Karaca, iyi bir takıma ve futbolcu topluluğuna sahip olduğunu, ancak çeşitli şansızlıklar nedeniyle bulundukları yeri hak etmediklerini söyledi. 
Eskişehirspor maçında her ne kadar iyi futbol sergilesek te galibiyetle dönememenin üzüntüsünü hep birlikte yaşadıklarını, ancak artık bu maçı unutup, önlerindeki maça baktıklarını belirten Teknik Direktör Hakan Karaca, “Artık Eskişehir’de maçından çok Karacabey maçına bakmamız gerekiyor. Çünkü bizim için hayati bir maç olduğunu unutmayayım. Eğer bu ligde zirveye oynayacaksak her maçını 90 dakika boyunca pres yapan topa sert rakibe sert bir oyun ortaya koymamız gerekiyor. Bir an önce herkes kafasındaki soru işaretleri ve sorunları bir kenara bıraksın. Ben sizlere inanıyor ve güveniyorum. Sizlerin de kendinize inanmanızı istiyorum. Aksi durumda ligde hiç olmadığımız bir sıralamada oluruz. Eskişehirspor maçı başta olmak üzere diğer maçlarda hatalardan herkes ders çıkarmalı ve bu maçı unutmalıyız. Bu maçtan sonra Karacabey Belediyespor maçı çok önem kazandı. Kendi saha ve seyircimiz önünde mutlaka kazanmalıyız. Herkes bu bilinçle çalışmalı ve giydikleri formanın hakkını vermeli. İnşallah Pazar günü 7 hafta sonra ilk galibiyetimizi alarak yolumuza daha moralli bir şekilde devam edeceğiz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)