Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan deplasmanda karşılaşacakları Kayseri temsilcisi Yolspormaçını kazanmak için oynayacaklarını söyledi

Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) Pazar günü zorlu deplasmanlarından birini daha oynayacaklarını söylenen Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan, ligin her geçen hafta kızıştığını, her takımın birbirini yenebileceği bir sezon yaşandığını ifade etti.
Teknik Direktör Bekir Barış Cihan, Pazar günü karşılaşacakları Yolspor’un son haftalarda kötü bir performans sergilediğini belirtti.
Bekir Barış Cihan, “Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Yolspor maçı diğer maçlar kadar zor geçecek. Çünkü rakibimiz Yolspor, düşme potasında yer alıyor. Onlar bu maça ayrı önem veriyor. Bizden alacakları puan ve puanlar Yolspor’u düşme hattından bir nebze olsun uzaklaştıracak. Bizlerde bu maça diğer maçlar kadar önem veriyoruz. İyi bir grafik yakaladık. Yakaladığımız bu çıkışı lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Yolspor maçı gerçekten çok zor geçecek. Buradan bu maçı hak eden kazansın. İnşallah hak eden taraf biz oluruz” dedi.
Cihan, zor olan her şeyin güzel olduğunu, güç kazanılan maçların daha değerli olduğunu vurgularken şöyle konuştu:"Bundan sonra oynayacağımız hiçbir maç kolay olmayacak. Özellikle iç sahadaki maçlarımız çok zor. Çünkü bundan sonra gelecek takımları hepsi şuan şampiyonluğa oynuyor. Çok zorlu haftalar bizi bekliyor. Önemli olan zoru başarmak. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Yolspor bu zorlu maçlardan biri olduğunu belirtti.
Pazar günü oynayacakları Yolspor maçının çok önemli olduğunu söyleyen Cihan, açıklamasına şöyle devam etti:"Her maçın önemi, kendine göre değerlendiriliyor. Yolspor maçı da bunlardan birisi. Deplasmanda oynayacağız. Oradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. İnanıyorum ki takımımız rayına girdi. İstenilen her şeyi çok daha rahat yapabilir konuma geldi. Ben oyuncularıma güveniyorum. Kayseri’den de iyi bir sonuçla döneceğimiz inancı içerisindeyim. Eğer hedefi tutturacaksak içeride ve dışarıda kazanabilme özelliği içerisinde olmalıyız. Tüm maçlara da böyle hazırlanıyoruz." diye konuşarak şöyle devam etti:
Rakip Yolspor'un puan durumda kendilerinden alt sıralarda olmaları ve kendi sahalarında inişli çıkışlı grafik sergilediklerini belirten Teknik Direktör Bekir Barış Cihan,"Rakimiz özellikle iç saha iniş,ili çıkışlı grafik sergliyor.Ancak biz sahaya çıkıp futbolumuzu oynayacağız. Zorlu bir 90 dakika olacak ancak bizlerde yaptığımız hazırlıklarla bu zorlu virajdan en iyi neticeyle dönmek istiyoruz. Umarım 90 dakika sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf biz oluruz" şeklinde konuştu.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)