Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Pazarspor maçı öncesi konuştu:
“Kazanmak adına ne gerekiyorsa onu yapmak adına çıkacağız”

TFF 2. Lig, Kırmızı Grup’ta son iki haftada aldığı galibiyetlerle Kırşehir Belediyespor zirveye yaklaşan Kırşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Pazarspor maçı öncesi bir açıklama yaptı.
Yarın deplasmanda karşılaşacakları Pazarspor maçı öncesi bütün hazırlıkları kazanmak adına kuran Gürses Kılıç, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlayarak süper lig ekiplerinden Gençlerbirliğispor’un rakibi olmaktan mutlu olduklarını ifade etti.
Zorlu Pazarspor maçının hazırlıklarını yoğun şekilde sürdüren ve bugün yola çıkacak olan yeşil-beyazlı ekibimizin hocası Gürses Kılıç, yaptığı açıklamada, “Perşembe günü sahamızda Yozgatspor’la oynadığımız Türkiye kupası maçı genç oyuncularımıza fırsat vermek adına önemliydi. Turu geçerek Süper Lig ekibi Gençlerbirliği’ne rakip olmak camiamız ve şehrimiz adına güzel bir duygu, üzüntümüz ise oyuncumuz Şerif Doğan’ın sakatlanarak ilk devreyi kapatması olmuştur. Lig maçında Çarşamba günü Pazarspor’la deplasmanda zorlu bir müsabaka oynayacağız. Bu maç öncesi Oğuzhan Yazıcı kart cezalısı Üstün Bilgi ile Şerif Doğan sakatlığı ve Sabit Hakan yeni hastalıktan çıktığı için kadroda yer alamayacaklar. Volkan Altınsoy’un durumu maç günü netlik kazanacak. Şartlar ne olursa olsun sahaya kazanmak adına ne gerekiyorsa onu yapmak adına çıkacağız” dedi.
Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Yozgatspor'u saf dışı eden Kırşehir Belediye-spor, hafta sonunu Güneykent Tesisleri'nde çalışarak geçirdi. Teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde çalışan ve son üç maçını kazanan Yeşil-beyazlıların Pazarspor'la yarın deplasmanda  oynayacağı maç için bugün yola çıkacağı öğrenildi. (HABER: SALİH GÜNER)