Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Er:

“Kazanıp, yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz”

YEŞİL-beyazlı teknik adam hafta sonu deplasmanda Kastamonuspor ile oynayacakları maçı kazanıp şampiyonluk yolundaki ilerleyişlerini sürdürmek istediklerini söyledi.
Pazar günü deplasmanda grubun güçlü takımlarından Kastamonuspor ile oynayacak olan Kırşehir Belediyespor’da hazırlıklar son sürat devam ediyor.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz Kastamonuspor maçının hazırlıkları çerçevesinde dün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Deplasmanda şampiyonluğa oynayacakları Kastamonuspor maçının zor geçeceğini, ancak şampiyonluğa oynayan bir takım oyunu ortaya koyarak bu maçı kazanıp yollarına kayıpsız devam etmek istediklerini belirten Mustafa Er, futbolcularının bu bilinçle sahada gereken mücadeleye vereceklerini ifade etti.
Dün Güneykent tesisinde yapılan çalışmanın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Futbol takımı Teknik Direktörü Mustafa Er, Kastamonuspor karşısında zorluk derecesi üst düzey bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.
Hafta sonu Kastamonu gibi ligin güçlü ekibiyle zorluk derecesinin üst düzeyde olacağı bir müsabaka oynayacaklarını söyleyen Mustafa Er, “Eyüpspor maçının ardından yine zorluk derecesi çok yüksek bir maça çıkacağız. Deplasmanda şampiyonluğa oynayan bir takım oyunu ortaya koyarak bu maçı kazanıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bundan sonra oynayacağımız her maç final niteliği taşıyor ve zorluk dereceleri oldukça yüksek. Kastamonuspor maçı da bunlardan biri. Rakibimiz bizim gibi şampiyonluğa oynuyor. Buna karşılık bizim de hedefimiz belli. Eğer şampiyonluğa Her iki takım açısından da son derece önemli olan bu maça iyi hazırlandık. Şimdi işin en önemli kısmı sahada görev vereceğimiz futbolcularımıza düşüyor. Futbolcularımızın hırslı ve coşkulu oyunlarıyla bu zorlu maçta taraftarımızın yüzünü güldüreceğine inanıyoruz. Yeter ki, maçın skoru ne olursa taraftarımız son düdüğe kadar onları olumlu yönde motive etsin. Başarıya giden takımların en önemli unsurları birlik ve beraberlik şemsiyesi altında hareket etmektir. Bunu bizim de başarmamız için hiçbir engel yok. Başarıyı bizim kadar Kırşehir halkının da istediğinden eminiz” şeklinde konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)