Yeşil-beyazlı ekibimize son dakikada attığı golle 3 puan getiren golü atan Şerif Doğan:

“Kazandığımız için mutluyum”

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 30'uncu haftasında Çarşamba günü kendi sahasında Karacabey Belediyespor'u 2-1 yenerek 3 puanın sahibi olan Kırşehir Belediyespor'un son dakika golüne imza atan Şerif Doğan, 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
Kırşehir Belediyespor'un Çarşamba günü kendi sahasında 2-1 kazandığı Karacabey Belediyespor maçının son dakikasında attığı gol-le zirve yolunda çok önemli bir galibiyet elde etmesini sağlayan Şerif Doğan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
3 puandan daha değerli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Şerif Doğan, “Gerçekten zorluk derecesi üst düzey bir karşılaşma oynadık. Rakibin gücünü bilerek sahaya çık-tık. Ben hocamın direktifleri doğrultusunda oyuna 2'nci yarı girerek sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Çok şükür golümü de atarak galibiyette rol oynadım. Attığım golle takımıma 3 puan kazandırdığı için mutluyum” dedi.
Kırşehir Belediyespor'a trans-fer olurken de tek düşüncesinin oynadığı maçlarda elinden geleni ortaya koyarak yapacakları ile başarı-ya katkı sağlamak olduğunu ifade eden Şerif Doğan, “Her geçen maç daha iyi olacağıma inanıyorum. Takım olarak iyi mücadele ettik. Kazanmayı daha çok istedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmiş olsaydık çok daha farklı bir skorla galip gelebilirdik. Ama istediğimizi aldık diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Galibiyete attığım gol ile kat-kıda bulunduğum için ayrıca mutluyum. İyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takımız. Bunu ilerleyen maçlarda ortaya koyacağımız oyun, mücadele ve alacağımız sonuçlarla göstermeye devam edeceğiz. İnşallah kalan maçlarımızı da kazanarak play-off'a adımızı yazdırırız” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)