Santrafor sorununu çözemeyen yeşil-beyazlılar ikinci yarıdaki ilk deplasmanda puansız döndü!

KASTAMONU’YA TEK GOLLE BOYUN BÜKTÜK: 0-1

STADYUM: Gazi Stadyumu/Kastamonu
HAKEMLER: Abdullah Buğra Taşkınsoy**, Salim Şanlıer**, Sinan Bilen** (İstanbul)
DÖRDÜNCÜ HAKEM: Burak Kaplan** (İstanbul)
GÖZLEMCİ: Mustafa Işıktaş
TEMSİLCİLER: Sedat Cumur, Sezai Aslan
KASTAMONUSPOR: İsmail Şahmalı**, Recep Yılmaz**, Özgür İleri**, Faruk Öcal**, Özgür Yılmaz**, Hakan Olkan**, Doğanay Kılıç*** (Dk.79 Alican Karadağ*), Metincan Cici**, Harun Aydın**, Yusuf Türk** (Dk.87 Hakkı Can Aksu*), Ömer Gür** (Dk.73 Berkay Kara*)
YEDEKLER: Sefa Mücahid Çirişoğlu, Oğuzhan Doğan, Mert Arabacı
TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Yıldırım
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Sevgi**, Birol Parlak**, Erbay Eker** (Dk.76 Serkan Kurtuluş*), Onur Karakabak**, Emrah Dağ**, Serhat Mermer**, Sefa Akgün** (Dk.46 Berkay Öztuvan*), Burak Taşdemir** (Dk.62 Ahmet Karadayı**), Turan Yılmaz**, Yaşar Çetin**
YEDEKLER: Deniz Çınar, Ümit Karaal, Volkan Geyik, İsmail Düzgün
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Er
SARI KARTLAR: Recep Yılmaz, Özgür İleri, Özgür Yılmaz (Kastamonuspor), Onur Karakabak, Serhat Mermer, Yaşar Çetin (Kırşehir Belediyespor
GOL: Dk.45+1 Metincan Cici (Kastamonuspor)
HABER: SALİH GÜNER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 19’uncu haftada temsilcimiz Kırşehir Belediyespor santrafor sorununu çözemeyince ikinci yarıdaki ilk deplasmanda puansız döndü!
Yeşil-beyazlılar deplasmanda karşılaştığı Kastamonuspor’a oldukça kötü ve etkisiz oyun sergilediği maçta ilk yarıda yediği golle sahadan 1-0’lık skorla mağlup ayrılarak şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı yaşadı.
MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKARI…
Kastamonu Gazi Stadyumunda oynanan maça ev sahibi ekip Kastamonuspor başladı.
DAKİKA 27: Kırşehir Belediyespor bu dakikada etkili geldi. Onur topu soldan ceza sahasına ortaladı. Arka direkte Yaşar Çetin'in kafa vuruşunda top üstten auta gitti.
DAKİKA 43: Karşılaşmanın ilk etkili atağını bu dakikada Kastamonuspor yakaladı. Ömer'in pası ile Doğanay sol çaprazda kaleci Bekir ile karşı karşıya kaldı. Kaleciyi de geçen Doğanay'ın vuruşunda ağlara gitmekte olan topu defans oyuncuları son anda çizgiden çıkarttı.
DAKİKA 44: Bir başka Kastamonuspor atağında, Metincan ceza sahası sağ çaprazda topla buluştu. Boş pozisyonda kaleye gönderdiği şut kaleci Bekir'de kaldı.
DAKİKA 45+1 (GOL): Kastamonuspor hızlı geliştirdiği atakta, Metincan ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluştu. Beklemeden kaleye gönderdiği şut Bekir'in solundan ağlarla buluştu ve bu golle Kastamonuspor soyunma odasına 1-0 üstün girdi.
Maçın ikinci yarısına temsilcimiz Kırşehir Belediyespor başladı.
DAKİKA 61: Kastamonuspor atağında, Recep topu soldan ceza sahasına gönderdi. Kale önünde bomboş pozisyonda Ömer'in kafa vuruşunda top yandan auta gitti.
DAKİKA 85: Kastamonuspor atağında, Metincan Cici solda boş pozisyonda topla buluştu ve ceza sahasına girdi. Çaprazdan kaleye vuruşunda defans oyuncuları araya girdi ve topu kornere çeldi.
DAKİKA 89: Maçın son ciddi pozisyonunu Kırşehir Belediyespor takımı yakaladı. Yaşar Çetin'in kafa ile ceza sahasına içerisine gönderdiği topa Birol kafa vuruşu yaptı. Meşin yuvarlak kaleci İsmail'de kaldı. Bu dakikadan sonra her iki takımın çabaları sonucu değiştirmeyince Kırşehir Belediyespor sahadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı.
Bu skorla beraber puanını 37’ye çıkaran Kastamonuspor, üçüncü sıradaki yerini korurken, zirveyle puan farkının açılmasına da engel oldu. Kırşehir Belediyespor ise 33 puanda kalarak 6’ncı sıraya geriledi.



19. HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI
Kastamonuspor-Kırşehir Belediyespor: 1-0
Bayburt İl Özel İdarespor-Tuzlaspor: 1-4
Vanspor-Niğdespor: 4-0
Eyüpspor-Bandırmaspor: 1-5
Etimesgut Belediyespor-Kardemir Karabükspor: 3-0
Sivas Belediyespor-Bodrumspor: 2-0
Uşakspor-Ergene Velimeşespor: 2-0
Ankara Demirspor-Kahramanmaraşspor: 4-0
Sakaryaspor-Elazığspor: 1-0

20. HAFTANIN MAÇLARI
Kırşehir Belediyespor-Bayburt İl Özel İdarespor
Kahramanmaraşspor-Sivas Belediyespor
Bandırmaspor-Kastamonuspor
Bodrumspor-Etimesgut Belediyespor
Ergene Velimeşespor-Ankara Demirspor
Kardemir Karabükspor-Vanspor
Niğdespor-Eyüpspor
Tuzlaspor-Elazığspor
Uşakspor-Sakaryaspor