Kırşehir Belediyespor’un yarın deplasmanda karşılaşacağı Karacabey Belediyespor maçını yönetecek hakem triyosu belli oldu. 
Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre yarın saat 13.00’te Karacabey M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak olan Karacabey Belediyespor-Kırşehir Belediyespor maçını Diyarbakır bölgesinden Lütfullah Aslan düdük çalacak. Maçın hakem olan Lütfullah Aslan’ın zorlu 90 dakikada yardımcılıklarını ise Malatya bölgesinden İlker Ayten ile Siirt bölgesinden Orhan Timurtaş yapacak. Muş bölgesinden Gökhan Tanoğlu ise Karacabey-Kırşehir maçına 4’üncü hakem olarak atandı. Karacabey Belediyespor-Kırşehir Belediyespor maçında Mücahit Tatar gözlemci, Murat Ilgın ile İlhan Yıldırım ise Temsilci olarak görev yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grupta yarın Karacabey Belediyespor, Kırşehir Belediyespor dışında grupta 7 karşılaşma daha oynanacak. Kırklarelispor-Bayburt Özel İdarespor ve Pazarspor Pendikspor karşılaşması Bayburt Özel ile Pazarsporlu oyuncuların Koronavirüs testlerinin Pozitif olmasından dolayı maçlar iptal edilip ileri bir tarihe ertendi.
Yarın 11’inci haftada Bursa, Kastamonu, Konya, İstanbul, Mersin, Van, Sakarya, Muğla ev sahipliği yapacak.
İşte haftanın diğer maçları ve maçları yönetecek hakemler şu şekilde: 18 Kasım Çarşamba Saat 13.00: Eyüpspor-Kardemir Karabükspor (Eyüp İlçe Stadyumu/ Enes Kanpara, Ali Kılıç, Necdet Çelik, Adnan Deniz Kayatepe) Vanspor-Elazığspor (Van Atatürk Stadyumu/ Mehmet Çağatay Lakot, Muratcan Ilgaz, Serkan Öksüz, Fatih Tokail), 1922 Konyaspor-Turgutluspor (Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu/ Enes Kanpara, Ali Kılıç, Necdet Çelik, Adnan Deniz Kayatepe), Tarsus İdmanyurdu-Serik Belediyespor (Tarus İlça Stadyumu/ Bayram Başkan, Adnan Akbulut, Emre Demirel, Engin Atmaca), Kastamonuspor-Etimesgut Belediyespor (Kastamonu Gazi Stadyumu/ Yakup Özhan, Mustafa Çevik, Selim Şenöz, Emre Yüksel), Sakaryaspor-Mamakspor (Yeni Sakarya Stadyumu/ Harun Toplar, Ömer Karakaya, İsmail Ertunç, Tolga Sancak), Bodrumspor-Sivas Belediyespor (Bodrum İlçe Stadyumu/ Can Cengiz, Barış Çardaklı, Mücahit Değermenci, Aytaç Geçgel) (HABER: SALİH GÜNER)