TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı 22 puanla 11'nci sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor, Kırklarelispor'la golsüz berabere kalması üzüntü yarattı.

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, Kırklarelispor karşısında galibiyet elde edememenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “İlk yarıdaki futbolumuzu maçın 2'nci yarısında sergileyebilseydik, kazanabilirdik. Ama olmadı. İnşallah ligin ikinci yarısında daha iyi bir takım olmak izin bütün imkanlarımızı seferler edip daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Şanlurfaspor deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyarak bir puanla ayrılırken, üzüldüklerini belirten Teknik Direktör Hakan Karaca, “Kırklarelispor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkmıştık. İlk yarım saatte rakibimizi ablukaya alarak önemli pozisyonlar bulduk. Bunlardan birini golle sonuçlandırmış olsaydık daha farklı bir galibiyet alacağımıza inanıyorduk. Özellikle ilk yarıda uzaktan atılan şutlarla etkili olmaya çalıştık ama son vuruşlarda yine etkisiz kaldık. Buna bir an önce çare bulup bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırmamız lazım. Artık acısıyla tatlısıyla ligin ilk yarısını bitirdik. 3 günlük iznin ardından Antalya'da kampa gireceğiz. Antalya kampını verimli geçirmek istiyoruz. Bizler iyi bir takımız. Bu takıma inansınlar ve sahip çıksınlar. Bizler ne kadar taraftar desteğimizi arkamıza alırsak o kadar iyi sonuçlar alırız. İkinci yarı gerçekten takımların bir çoğunun takviye yapmasının ardından çok zor geçeceğini düşünüyorum. Bizlerde hazırlıklarımızı bu doğrultuda yapacağız. Aramızdan ayrılacak ve takıma gelece oyunculara olacak. İnşallah 2'nci yarıya daha iyi sonuçlar alarak başlar ve layık olduğumuz yere hızla geliriz” diye konuştu.

Yeşil-beyazlı ekibimiz Kırşehir Belediyespor özellikle ligin ilk yarısında kendi saha ve seyirci önünde kendisinden zayıf rakiplere yenilerek büyük düşüş yaşadı.

İlk yarıda inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, ilk yarının son maçında seyircisinin önünde Kırklarelispor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz oynadığı oyunla rakibiyle 0-0 berabere kaldı ve haftayı 1 puanla kapattı. Bu sonucun ardından Ligin ilk yarısını topladığı 22 puanla 11'inci sırada tamamladı. Deplasmanda almış olduğu bu beraberliğin ardından Kırklarelispor ise 24 puanla ilk yarıyı 6'ncı sırada tamamladı.

Kırşehir Belediyespor'un ilk yarısını son maçında kendi sahasında oynayacağı Kırklarelispor maçı öncesi evindeki 9'uncu maçına çıktı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Kırklareli maçı öncesi çıktığı 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3'te yenilgi aldı.

Evindeki ilk maçında Amedspor'u konuk eden Kırşehir Belediyespor, rakibini Hasan Kaşıkara'nın golüyle 1-0 mağlup etti. İlk maçında ilk galibiyetini alan Kırşehir ekibi daha sonra Zonguldakspor'a 2-0, 1922 Konyaspor'a da 2-1 yenilirken, Tarsus İdmanyurdu'nu 2-1'le geçmeyi başardı.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Akhisarspor'a 1-0'lık skorla yenilirken Uşakspor ve Ankara Demirspor'la 1-1 berabere kalırken, son oynadığı maçta ise Karacabey Belediyespor'u 2-0'la geçmeyi başardı.

Bu sezon evinde oynadığı 9 maçta 3 galibiyet alan Kırşehir Belediyespor, 3 kez berabere kalırken, 3 karşılaşmayı ise puansız tamamladı. 8 maçta rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü.

Bu arada Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, ilk yarının bitmesinin ardından yönetim kurulu ile bir araya gelerek ara transfer çalışmalarını ve takımın son durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda takımın eksik mevkilerine gerekli transferleri yapacaklarını belirten Başkan Mustafa Bulut, transferde rakamların çok yüksek olmasından yakınırken, hedeflerinin takımın dengesini bozmadan birkaç takviye yapmayı düşündüklerini ifade etti. (HABER: SALİH GÜNER)