Pazar günü deplasmanda grubunun güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Kırşehir Belediyespor’da hedef en iyi sonuçla dönerek çıkışını sürdürmek.
Teknik Direktörü Hakan Karaca, kendilerini zor bir karşılaşma beklediğini belirterek, iyi futbol sergileyip sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak istediklerini açıkladı.
Ligin ilk yarısını en iyi yerde bitirmek ve çıkışlarını sürdürmek için Şanlıurfaspor’dan en iyi sonuçla dönmek istediklerini belirten Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, “Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Şanlıurfaspor zor bir maçı olacak. Rakibimizin gücünü çok iyi biliyoruz. Ama ne olursa olsun bizim hedefimiz Şanlıurfaspor deplasmanında puan veya puanlar alarak Kırşehir’e denmektir. Karacabeyspor galibiyeti ile futbolcularımız üzerindeki ölü toprağını attı ve bu maça daha moralli hazırlandı.  Karşılaşmayı kazanmak için 90 dakika boyunca bütün gücümüzü ortaya koyacağız ve inşallah Kırşehir’e en güzel sonuçla döneceğiz” diye konuştu.
Başkan Mustafa Bulut ta takımına güvendiğini ve Şanlıurfa’dan puan ya da puanlarla dönmeyi umut ettiklerini açıkladı.
Başkan Bulut, “Ligin ilk yarısını en iyi yerde bitirmekte kararlıyız. 7 hafta sonra kazanmanın elbette mutluluğunu yaşadık. Ama bunu seriye dönüştürmek istiyoruz. Ligin ilk yarısını en noktada bitirip, ikinci yarıya daha iyi hazırlayacağız. Eksik mevkilere gerekli desteği yapmak için de herkesin maddi desteğini bekliyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)