STADYUM: Dr.Necmettin Şeyoğlu Stadyumu (Karabük)
HAKEMLER: Alkan Parsak** (Adana), Hakan Akkaynak** (Mersin), Yunus Yıldız** (Kahramanmaraş)
4.HAKEM: Doğukan Yıldırım* (Adana)
GÖZLEMCİ: Hamza Mısır
TEMSİLCİLER: Mustafa Hakan Bektaş, Tansel Bayder
KARABÜKSPOR: Olcay Toplu*, Sezer Gündüz, Ömer Faruk Yılmaz, Ömer Faruk Yaylacı, Furkan Övün, Ahmet Enes Karataş* (Dk.79 Ali Kemal Yılmaz*), Mustafa Akca*, Serkan Sıkılmaz, Emre Eser, Berk Kervankıran, Uğurcan Yasin Tabak*(Dk.90 Hasan Fehmi Tuna?)
YEDEKLER: Halit Tokur, Yasin Pınarbaşı, Tunahan Çağrı Zengin, Davut Çetinkaya, Seyithan Kaba, Furkan Erdağı, Emir Türkölmez, Kaan Kökcü
TEKNİK DİREKTÖR: Ali Osman Çarkacı
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Tarık Emre Arslan*, Nuri Melih Mursal, Oğuzhan Yazıcı, Erbay Eker, Bilal Özer* (Dk.57 Ömer Faruk Taş), Hakan Erçelik, Hakan Yavuz, Furkan Polat* (Dk.72 Abdülkadir Akyıldız*), Şerif Doğan** (Dk.57 Ali Kuçik*), Sabit Hakan Yılmaz** (Dk.83 Batuhan Süer*), İsmail Düzgün* (Dk.57 Üstün Bilgi**)
YEDEKLER: Ahmet Sabri Fener, Volkan Altınsoy, Onur Karakabak, Yüksel Çal, Mehmet Alaeddinoğlu
TEKNİK DİREKTÖR: Ercüment Coşkundere
SARI KARTLAR: Dk.66 Emre Ese, Dk.90 Olcay Toplu (Karabükspor), Dk.67 Oğuzhan Yazıcı, Dk.81 Ali Kuçik, Dk.90 Erbay Eker (Kırşehir Belediyespor)
KIRMIZI KART: Maçta kırmızı kart olmadı
GOLLER: Dk.30, 52p Emre Eser (Karabükspor), Dk.4 Nuri Melih Mursal, Dk.87 Ali Kuçik (Kırşehir Belediyespor)
HABER: SALİH GÜNER

Kırşehir Belediyespor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta sezonun son karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı ve yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktığı maçta Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. Kırşehir Belediyespor’un gollerini Nuri Melih Mursal ve Ali Kuçik’ten geldi.
Kırşehir Belediyespor, sezonun son maçında deplasmanda Karabükspor ile karşılaştı. Perşembe günü Dr.Necmettin Şeyoğlu Stadyumunda oynanan ve Adana bölgesi hakemlerinden Alkan Parsak’ın yönettiği maça etkili bir oyunla başlayan Kırşehir Belediyespor mücadelenin henüz 3’üncü dakikasında savunmadan ileri çıkan Nuri Melih Mursal’ın golüyle 1-0 öne geçti.
Erken gelen golün vermiş olduğu moralle ataklarını sıklaştıran ve rakip kalede daha fazla görülmeye başlayan Kırşehir Belediyespor olurken golü de Krabükspor’dan Emre Eser buldu. Emre’nin 30’uncu dakikasında attığı golle ilk yarı 1-1 sona erdi.
Mücadelenin 2’nci yarısına etkili başlayan Karabükspor 52’nci dakikada penaltıdan Emre Eser’in golüyle skoru 2-1 yaptı.
Oyuna sonradan giren Ali Kuçik 87’nci dakikada skoru 2-2 yaparak maçın skorunu belirledi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kırşehir Belediyespor sezonun son maçında kümeye düşmüş Karabükspor ile yedek ağırlıklı kadroyla çıktığı maç 2-2’lik eşitlikle sona erdi.
Bu karşılaşma sonrası 2020-2021 Futbol sezonu da sona erdi. Kırşehir Belediyespor 38 haftalık periyodu 72 puanla 3’üncü sırada tamamladı.
Ligin son haftasında deplasmanda Karabükspor'a konuk olan Kırşehir Belediyespor 2-2 berabere kaldı.Yeşil beyazlıların gollerini 4. dakikada Nuri Melih Ünsal  ve 87. dakikada Ali Kuçik kaydetti.Kırşehir Belediyespor bu beraberlikle puanını 72'ye yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu.2. sırada bulunan Sakaryaspor ise Kastamonu deplasmanında 4-0'lık galibiyet ile ayrıldı.Ligden düşen takımlar ise Elazığspor , Mamak FK ve Karabükspor oldu. 

PLAY-OFF'TAKİ RAKİP KIRKLARELİSPOR OLDU

Böylece Kırşehir Belediyespor Play-Off mücadelelerinde 4. sıradaki Kırklarelispor'un rakibi oldu. Sakaryaspor ise Vanspor ile eşleşti. Çeyrek finalin ilk mücadeleleri 12 Mayıs'ta diğeri ise 16 Mayıs tarihinde oynanacak. Çeyrek finalden çıkması durumunda Kırşehir Belediyespor'un rakibi Sakaryaspor-Vanspor'un mücadelesinin galibi olacak ve bu müsabakalardan 20 ile 24 Mayıs tarihlerinde oynanacak.
FİNAL 28 MAYIS'TA
TFF 2’nci Lig beyaz grupta ise çeyrek finalde Hekimoğlu Trabzon-Erzincanspor ile Kocaelispor-Ankara Demirspor eşleşmeleri yapıldı. 
Kırşehir Belediyespor yarı finalde rakibini elediği takdirde 1’nci Lige yükselmek için beyaz gruptan finale çıkan takım ile 28 Mayıs'ta final oynayacak.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI
Cumartesi günü Dr.Necmettin Şeyoğlu Stadyumunda oynanan maça temsilcimiz Kırşehir Belediyespor başladı.
DAKİKA 3 | GOOOLLL: Kırşehir Belediyespor golü erken buldu. Bu dakikada kazanılan serbest vuruştan gelen topa Karabüklü savunma oyuncularının arasından topla buluşan Melih Mursal, savunmadan ileri çıkarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 1-0 yaptı.
DAKİKA 15: Kırşehir Belediyespor soldan köşe vuruşu kazandı. Köşe vuruşundan gelen topa Karabükspor savunması ıska geçince İsmail Düzgün’ün önünde kaldı. İsmail’de topu düzeltip vuruşunda üstten auta çıktı.
DAKİKA 22: Kırşehir Belediyespor’dan Oğuzhan’ın pasıyla topla buluşan Hakan Erçelik, topla birlikte hızla Karabük ceza alanına girdiği anda boş pozisyonda bulunan Şerif’i gördü. Şerif’te topla buluştuğu anda şutunda Karabük kalecisi Olcay soluna giden topu uçarak kornere yolladı.
DAKİKA 30 | GOL: Ev sahibi ekip maçta beraberliği sağladı. Savunmadan atılan uzun topa hareketlenen Emre Eser, kaleci Tarık ile karşı karşıya kalarak topu ağlara gönderip skoru 1-1 yaptı.
İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Mücadelenin 2’nci yarısına ev sahibi ekip Karabükspor başladı.
DAKİKA 51 | PENALTI: Karşılaşmanın 2’nci yarısına etkili başlayan ev sahibi ekip Karabükspor, bu dakikada Emre’ye ceza sahası içinde yapılan faul sonrası penaltı atışı kazandı.
DAKİKA 52 | GOL: Kazanılan penaltıda topun başına Emre Eser geçti. Emre’nin vuruşunda kaleci Tarık’ın sağından topu ağlara göndererek skoru 2-1 yapıp maçta takımını öne geçiren golü kaydetti.
DAKİKA 87 | GOOOLLL: Kırşehir Belediyespor beraberlik golünü oyuna sonradan giren Ali Kuçik ile buldu. Oyunda son dakikalarda ağırlığını koyan yeşil-beyazlı ekibimizden Ali Kuçik ceza sahası içinden vuruşunda meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru 2-2 yaptı. (Haber: Salih GÜNER)