BÖLGESEL Amatör Ligi’nde Kırşehirspor’un sahasında Zara Belediyespor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Bekir Barış Cihan, “Zara Belediyespor maçı sezonun en az pozisyona girdiğimiz maçı geride bıraktık. Maça gelecek olursak, karşımızda şampiyonluğa oynayan bir takım vardı. Rakibimiz Zara Belediyespor sahaya galibiyet için çıksa da bu zor deplasmandan alacakları 1 puan bile onlar için iyi bir sonuç olacaktı. Karşımızda kapanan ve sert savunma yapan bir Zara Belediyespor takımı vardı. Kapanan takımlara karşı pozisyon üretsek de sonuca gidemiyoruz ve bu durum bizleri çok zorluyor” ifadesini kullandı.

2 hafta önceki Sincan Belediyespor mağlubiyetini n ardından geçtiğimiz hafta Keçiören Bağlumspor’u yenerek zirve yolunda çok kritik bir galibiyet aldıklarını söyleyen genç teknik adam Bekir Barış Cihan, “Geçtiğimiz hafta Keçiören Bağlumspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldık.
Tabiki futbol üç neticeli bir oyun. Başkent deplasmanında da çok kötü bir futbol sergilememize rağmen kontrataktan bir gol bularak maçı zorda olsa 1-0 kazanmasını bildik. Bizler her zaman sahaya galibiyet için çıkıyoruz. Bunlardan biride Zara Belediyespor maçıydı. Salı günü kendi sahamızda Zara Belediyespor maçında topa daha çok sahip olan taraf bizdik. İyi oynayan, topa daha çok sahip olan ve galibiyete yakın görünen taraf olmamıza rağmen, pozisyon üretme anlamında da sıkıntı yaşamadığımız bir maçtan daha beraberlikle ayrıldık. Bizimle oynayan takımlar öncelikle gol yememeyi ön planda tutuyor. Bu yüzden kapanıyorlar. Biz de kapanan takımlara karşı zorlanıyoruz. Tabi bu çözülebilecek bir sorun. Çünkü elimizde rakibi açacak silahlar mevcut. Bunun için futbolcularımızın biraz daha istekli olmaları lazım. Neticede, zorlu bir maçtan aldığımız 1 puandan dolayı üzgünüz. Zara Belediyespor maçı acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Artık futbolcularım kafalarından bu maçı silmelerini istiyorum. Çünkü bu hafta 6.grupta düşme hattında yer alan Sanayispor maçı var. Sanayispor maçı da diğer maçlara oranla çok zor geçecek. Çünkü sahaya galibiyet için çıkacaklar. Zor bir maç bizleri bekliyor. Hafta sonu Sanayispor ile oynayacağımız maçtan puan çıkarıp zirve yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu. (Salih HANÇER)