2. lig ekibi temsilcimiz Kırşehirspor yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da yaptığı ikinci etap çalışmalarıyla sürdürüyor.

Kızılcahamam’da üç hazırlık maçı yapan yeşil-beyazlı ekibimiz İçel İdmanyurduspor ile 1-1, Hacettepespor ve Şanlıurfaspor’la da 0-0 berabere kaldı.  

Yeşil-beyazlı ekibimiz Kızılcahamam’da 10 günlük kamp çalışmalarını tamlayarak şehrimize döndü. 27 Ağustos’ta ligin ilk maçını deplasmanda Ankara Demirspor zile yapacak oylan yeşil-beyazlı ekibimiz bu maça kadar çalışmalarını kendine ait Güneykent Tesisleri’nde Teknik Direktör Sinan Özdoğan yönetiminde sürdürecek.

Kızılcahamam kampının oldukça verimli geçtiğini anlatan Teknik Direktör Özdoğan, lige en az soruna girmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüreceklerini söyledi.

Son olarak kadrosuna geçen sezon Kütahya Belediyespor ile Play-off oynayan santrafor Onur Garip ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Kırşehirspor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun,  2’si tecrübeli, 1’i de gelecek vaad eden genç bir santraforu kadroya katmak daha alarak transfere son noktayı koyacaklarını ifade etti. (HABER: CUMHUR ASLAN)