Kaman hükmen galip, Mucur beraberlikle yetindi

KAMANSPOR, ŞAMPİ…

Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligin 5’inci haftasında Kırşehir deplasmanında Yeşil Özbağspor ile karşılaşmak için tüm hazırlıklarını tamamlayan Yeşil Kamanspor, rakibinin sahaya çıkmaması nedeniyle ter atmadan 3 puanı eve getirdi.
2 Şubat Pazar günü Bağbaşı Sahasında oynanacak olan maç için Yeşil Kamanspor ve hakemler sahaya çıkarken, rakip Yeşil Özbağspor müsabakaya çıkmadılar. Yeşil-Kırmızılı takım sahaya çıkmadığı için 3-0 hükmen mağlup sayıldı. Bu sonuçla birlikte Yeşil Kamanspor 12 puan ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
Mucurspor’un evinde oynayacağı Yedigülspor maçı ise elverişsiz hava koşulları nedeniyle 4 Şubat Salı gününe ertelenmişti. Mucur Stadında yapılan karşılaşmada Yedigülspor ile 2-2 berabere kalan Mucurspor, şampiyonluk şansını Yeşil Kamanspor lehine kaybetmiş gibi görünüyor.
Salı gününe ertelenen karşılaşmada Mucurspor sahasında Yedigülspor ile 2-2 berabere kalınca Yeşil Kamanspor’un şampiyonluk turu atması için önünde sadece Yedigülspor engeli kaldı.
29 Aralık’ta Bağbaşı Çim Sahada 4-1’lik skorla kazanan Yeşil Kamanspor Yedigülspor ile bu Cumartesi günü evinde şampiyonluk maçına çıkacak. Kaman İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.