Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Ligi 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadeleye 6’ncı hafta Pazar günü oynanacak olan 4 karşılaşmayla devam edilecek.

Yabanlıspor’un maç yapmadan bay olarak geçeceği 6’ncı haftada bir diğer temsilcimiz Yeşil Kamanspor, deplasmanda Ankara TKİ ile karşı karşıya gelecek. Altındağ Örnek Spor Tesisinde oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

Ligde zor günler geçiren ve oynadığı 4 maçta sadece 1 puan alarak ligin dibine demir atan Yeşil Kamanspor, bu hafta grubun 11 puanla lideri olan Ankara TKİ karşısında puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Pazar günü oynanacak olan diğer karşılaşmalarda ise topladığı 10 puanla 2’nci sırada bulunan Keçiören Bağlumspor, kendi sahasında Ankara DSİ’yi konuk edecek.

Zirvede puan kaybı yaşamak istemeyen Sorgun Belediyespor ise sahasında Yozgatspor ile karşı karşıya gelecek.

6’ncı haftanın son karşılaşmasında ise Osmancık Belediyespor ile Çayıralan Esnafspor karşılaşacak.

***YEŞİL KAMANSPOR’UN TÜM KARŞILAŞMALARI:  Ankara TKİ-Yeşil Kamanspor, Yeşil Kamanspor-Sorgun Belediyespor Osmancık Belediyespor-Yeşil Kamanspor, Yeşil Kamanspor-Keçiören Bağlumspor, Yeşil Kamanspor-Mucur Yabanlıspor, Ankara DSİ-Yeşil Kamanspor, Yeşil Kamanspor-Çayıralan Esnafspor, Yozgatspor 1959 FK-Yeşil Kamanspor, Yeşil Kamanspor-Ankara TKİ, Sorgun Belediyespor-Yeşil Kamanspor, Yeşil Kamanspor-Osmancık Belediyespor, Keçiören Bağlumspor-Yeşil Kamanspor.

***YABANLISPOR’UN TÜM KARŞILAŞMALARI: Mucur Yabanlıspor-Keçiören Bağlumspor, Ankara DSİ-Mucur Yabanlıspor, Mucur Yabanlıspor-Çayıralan Esnafspor, Yozgatspor 1959 FK-Mucur Yabanlıspor, Yeşil Kamanspor-Mucur Yabanlıspor, Mucur Yabanlıspor-Ankara TKİ, Sorgun Belediyespor-Mucur Yabanlıspor, Mucur Yabanlıspor-Osmancık Belediyespor, Keçiören Bağlumspor-Mucur Yabanlıspor, Mucur Yabanlıspor-Ankara DSİ, Çayıralan Esnafspor-Mucur Yabanlıspor, Mucur Yabanlıspor-Yozgatspor 1959 FK. (HABER: SALİH GÜNER)