KIRŞEHİR 1.Amatör Küme Futbol Ligi'nde sonucu merakla beklenen maçında Şampiyonluğun iki güçlü adayı Yeşil Kamanspor ile Mucurspor bugün Kaman İlçe Stadyumunda karşılaştı. İlk maçı 1-0 kazanmanın avantajı ile Kamanspor karşısına çıkan Mucurspor bu avantajını koruyamadı ve sahadan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı.
Yeşil Kamanspor'un golünü 70'inci dakikada Gökhan Tapan kaydetti.
Bu sonucun ardından her iki takım 1-0'lık skorlalarla maçı kazandı ve ligin bitiminde puanların aynı olursa tarafsız sahada 3'üncü maç oynanacak.
Kırşehir 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nin 2’nci yarısının kapanış maçında şampiyonluğun iki güçlü adayı Yeşil Kamanspor ile Mucurspor, Pazar günü Kaman İlçe Stadyumunda karşılaştı. Ligin ilk yarısında Mucur’da oynayan maçı 1-0 kazanan Mucurspor, bu avantajını korumak için deplasmanda Yeşil Kamanspor ile karşılaştı.
Kaman İlçe Stadyumunda oynanan ve Abdurrahman Atabay’ın yönettiği maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar şekilde geçerken, mücadelenin ilk devresinde gol sesi çıkmadı.
İkinci yarıda da ilk yarının kopyası oldu ve orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Sert geçen maçta kartlar havada uçuşurken, ev sahibi ekip Yeşil Kamanspor mücadelenin 70’inci dakikasında Gökhan Tapan’ın ceza sahası dışından attığı golle 1-0 öne geçti.
Bu golle birlikte Yeşil Kamanspor maçı 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.
Bu sonucun ardından Yeşil Kamanspor ile Mucurspor‘un her iki karşılaşması 1-0’lık skorlarla biterken, sezonun kalan 2 maçını kazanırlarsa şampiyon takımı tarafsız sahada oynanacak olan 3’üncü karşılaşma belirleyecek. HABER: SALİH GÜNER