Kırşehir Belediyespor sezonun ilk transferini gerçekleştirdi…

KALEMİZ DEMİRCAN’AEMANET…

Sakarya'da oynanan karşılaşmada yenilen hatalı goller sonrası kaleci Ahmet Sabri Fener tartışma konusu olmuştu. Kırşehir Belediyespor da kaleyi emin ellere teslim etmek için kolları sıvadı ve aynı ligde mücadele ettiği Vanspor'un başarılı kalecisi Kırşehir nüfusuna kayıtlı Bekir Demircan ile anlaştı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grubu 72 puanla 3’üncü sırada tamamlayarak Play-Off oynayan ve yarı finale kadar çıkarak Sakaryaspor’a elenen Kırşehir Belediyespor 2021-2022 futbol sezonu için ilk transferini Kırşehirli hemşehrimiz Bekir Demircan’da yana kullandı. Tecrübeli file bekçisi önceki gün Güneykent tesisinde Başkan Mustafa Bulut ve AS Başkan Çağatay Han Torun ile birlikte kendisini 2 yıllığa bağlayan imzayı attı.
“KIRŞEHİR'İN ÇOCUĞU...”
Kırşehir Belediyespor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda: "Transferde ilk imza Kırşehir'in çocuğu kaleci Bekir oldu. Transfer çalışmasına bugün itibari ile başlayan Kırşehir Belediyespor Yönetimi, Kırşehirli başarılı kaleci Bekir Demircan ile anlaşma sağladı. Kendisine başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
BEKİR DEMİRCAN KİMDİR?
Kırşehir Belediyespor’un yeni sezon için ilk transferi olan Bekir Demircan, 25 Ocak 1991 yılında Kırşehir’in Akpınar İlçesinde dünyaya geldi. Tecrübeli file bekçisi aktif futbol yaşantısına 2005 yılında Bilecikspor’da başladı. Bilecikspor’da 4 yıl forma giydikten sonra Bilecik’in İlçe takımı olan Bozüyükspor’a 2008 yılında imza attı. Bozüyükspor’da 5 yıl oynadıktan sonra 2012 yılında transfer olduğu Kayseri Şekerspor’da 2 yıl oynadı.
Kayseri macerasının ardından 2016 yılının Mayıs ayında Tuzlaspor’a transfer oldu. İstanbul ekibiyle 3 yıl oynadı ve Afyonspor’a transfer oldu. Ayfonspor’la 1’inci Lige çıkan tecrübeli file bekçisi Bekir Demirci, daha sonra Trabzon Hekimoğlu ve son olarak ta Vanspor’da forma giydi.
TFF kayıtlarına göre Bekir Demircan, Türkiye Kupasında 21, TFF 3’üncü Ligde 51, TFF 2’nci Ligi’nde 107, TFF 1’inci Ligi’nde 10, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 42 ve Bölgesel Gelişim Geliştirme U18 Ligi’nde ise 13 müsabakaya çıktı. (HABER: SALİH GÜNER)