Yukatel Kayserispor’dan ayrılan kaleci Berke Kaya TFF 2.Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, Yukatel Kayserispor’dan Berke Kaya’yı kadrosuna kattı. Bonservisi ile Kırşehir Belediyespor’a transfer olan 2001 doğumlu kaleci Berke Kaya’nın yeni takımı ile çalışmalara başlarken lisansı çıkarıldı.
Transferin her iki taraf için hayırlı olmasını ifade eden genç kaleci Berke Kaya, “Yeni sezonda Kırşehir Belediyespor ile anlaşmış bulunuyorum. Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Geçen sezon 2. Lig, Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve grubunda üçüncü sırada yer alarak play-off maçlarına katılarak TFF 1. Lig’in kapısından dönen Kırşehir Belediyespor, bu sezon yeni baştan bir kadro oluşturmak zorunda kalırken, Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, yeni sezonda TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor kadrosuna geçen hafta da 4 yeni ismi kattıklarını açıkladı.
Çağatay Han Torun, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Pazarspor maçı hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdüklerini, bu önemli maç öncesi Elazığ Karakoçan FK’dan Mehmet Eksik, Ağrı 1970 Spor’dan Nuh Aşkın, Arnavutköy Belediyespor’dan Ozan Karabacak ve Maidstone United’tan Zihni Temelci ile de her konuda anlaştıklarını açıkladı.
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun destek ve çabaları ile 2. Lig’te Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmenin gayret ve çabası içinde olduklarını ifade eden As Başkan Çağatay Han Torun, “Bizler her türlü ekonomik sıkıntı yaşamamıza rağmen yeni sezonda da Kırşehir’e layık bir kadro kurmaya çalıştık. Teknik heyetimizin istekleri doğrultusunda genç ve dinamik bir kadro kurduğumuz inancındayız. Hepsiyle 2’er yıllık sözleşme imzaladık. Bunu yapmamızın ana nedeni geçen yıl önemli bir başarı elde eden takımımızın formasını giyen futbolcularımızın maddi anlamda değeri arttığı için bu sezon hiçbirini kadroda tutamadık. Çünkü ücretleri yükseldi. Kulüp olarak onların istedikleri rakamları bizim verecek gücümüz olmadığı için hepsi başka kulüplerle anlaştı. Biz de bu nedenle genç, istikbal vaad eden fiziki olarak güçlü, karakterli ve başarıya aç futbolculardan kurulu bir takım kurmaya çalıştık. Hedefimiz herkesin gurur duyacağı, başarıları ile hepimizin göğsünü kabartacağı bir Kırşehir Belediyespor’u hep birlikte izlemektir. İnşallah bu sezon daha genç bir kadroyla başarılı olacağımıza inanıyoruz.” (HABER: SALİH GÜNER)