Yabanlıspor Antrenörü Ertuğrul Şimşek:

“Kadromuzu şekillendirmeye çalışıyoruz”

Kırşehir’i geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek olan Yabanlıspor’da çalışmalar tam gaz devam ediyor. Sarı-siyahlı temsilcimiz haftanın 6 günü Mucur İlçe Stadyumunda çalışmalarını sürdürürken, hazırlık maçlarıyla birlikte de kadrosunu şekillendirmeye çalışıyor.
Yabanlıspor’un Cumartesi günü Mucur İlçe Stadyumunda oynadığı Kırşehir Amatör Karması sonrası Açıklamalarda bulunan Antrenör Ertuğrul Şimşek, bu sezon iyi bir gruba düştüklerini ve fikstür avantajlarının kendilerinde olduğunu söyledi.
Şimşek yaptığı açıklamada, “Yeni sezon hazırlıklarımız tam gaz devam ediyor. İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Pandeminden dolayı yaklaşık 1 yıldır hep bu anı bekliyorduk ve nihayet sezon 17 Nisan’da başlayacak. Geçtiğimiz sezon yaptığımız hataları bu sezon tekrarlamamak için işimizi sıkı tutuyoruz. Bu sezon kadromuza genç, koşan ve mücadele eden oyuncu topluluğundan kurduk. Geçtiğimiz gün gruplarımız bu haftada fikstürümüz belli oldu. Bizler Yabanlıspor olarak rakiplerimizi ne büyük nede küçük görüyoruz. Bizler sahaya çıkarak futbolun doğrularını ortaya koyup ligi de iyi bir noktada bitirmek istiyoruz. Sezonu evimizde Yahşihanspor’la oynayarak açacağız. İlk maçı evimizde oynamamız bizler için büyük bir avantaj. Bu avantajı elimize geçirmişken iyi değerlendirmemiz lazım. Sezonun 3’üncü hazırlık maçını yaptık. Kırşehir’de bulunan Amatör karma oyunculardan oluşan takımla yaptık. Her ne kadar bizlerden bir tık aşağıda ekip olsalar da iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyebilirim. Ligin başlamasını 3 haftaya yakın bir süre kaldı. Bu 3 haftalık süre içinde 4 hazırlık maçı daha oynamayı hedefliyoruz. Ligin zorluk derecesini bilerek hazırlıklarımızı bu yünde yapmaya çalışıyoruz. Sezona iyi hazırlanıp emeklerimizin karşılığını da almak istiyoruz, İnşallah geçen sezonda yaşadıklarımızı bu sezonda yaşamaz ve Kırşehirimizi en iyi şekilde temsil ederiz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)