Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımı Antrenör Murat Kılıç ve Mustafa Fidan:

“İzmir Gençlik yenilgisinden 
gerekli dersleri çıkaracağız”

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1’inci Lig B grubunda 3’üncü haftada konuk ettiği İzmir Gençlikspor karşısında sahadan yenilgiyle ayrılarak bu sezon ki ilk mağlubiyetini alan Kırşehir Belediyespor’da Antrenör Murat Kılıç ve Mustafa Fidan, iyi başladıkları maçı kötü bitirdikleri için üzgün oldukları ve bu yenilgiden ders çıkaracaklarını söyledi.
Kırşehir Belediyespor Bayan Hentbol takımında İzmir maçından gelen yenilgi yeşil-beyazlı ekipte moralleri bozdu.
Lige harika bir başlangıç yapan ve üst üste Göktürk ve Maltepe’yi yenerek bir anda zirvede söz sahibi olan yeşil-beyazlı ekibimizde Antrenör Murat Kılıç ve Mustafa Fidan, karşılaşmayı değerlendirdi.
Antrenör Murat Kılıç ve Mustafa Fidan yaptığı açıklamada, “Herkesin bildiği gibi Hentbol takımı olarak lige iyi başladık ve iyi başladığımız ligde iyi de devam etmek istiyorduk. İzmir maçına da bu düşünce içinde galibiyet parolasıyla çıkmıştık. Oyuna da iyi başladık ve bir anda üst üste attığımız gollerle 5-0 öne geçtik. İşte ne olduysa o dakikadan sonra oldu ve yaptığımız basit hataların cezasını ilk yarı soyunma odasına mağlubiyetle girerek çektik. Kazanmamız mümkün olan bir maçtan yenilgiyle ayrıldığımız için üzgünüz. Sözlerimizin başında da belirttiğimiz gibi iyi başladığımız maçı kötü bitirmek bizleri son derece üzdü. Zirve yolunda var olmak adına kazanmamız gereken bir maçtı. Yapacak bir şey yok sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Biz iyi bir takımız. Bunu göstermek istiyoruz, arzu ediyoruz ama başaramadığımız zamanlar da oluyor. Bizim kalitemizdeki bir takım maçın sonunu daha iyi oynamalı. Bugün maçın sonunu iyi oynayamadık. Spor da bu tip sonuçlar her zaman oldu ve olmaya da devam edecek. Ama bu sonuçları aza indirip zirvede iddialı olmak bizlerin elinde. Bu yenilgi hepimize ders oldu. Bu yenilgiden ders çıkarıp önümüzdeki zorlu Mudanya maçına hazırlanmamız gerekiyor. Gerçekten çok ama çok zor bir karşılaşma olacak. Bu moral bozukluğunu bir an önce üzerimizden atmamız gerekiyor. Mudanya maçına sporcularımızı hem fiziksel, hem de mental açıdan iyi hazırlamamız gerekiyor. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Çalışacağız, daha iyi olmaya gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)