Yeşil-beyazlıların başarısında önemli bir isim Ahmet Karadayı

“İyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takımız”

KIRŞEHİR Belediyespor’un sezon başında Kardemir Karabükspor’dan transfer ettiği ve başarılı performansıyla ve attığı gollerle taraftarların gönlünü kazanan Ahmet Karadayı golleriyle yeşil-beyazlı takıma hayat veriyor.
Geçtiğimiz sezonu Kardemir Karabükspor’da geçiren Karadayı, bu sezon yeşil-beyazlı formayla çıktığı 10 maçta 4 gol atarak önemli katkı sağladı.
Ahmet Karadayı 9 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 17 puan toplayan Kırşehir ekibinin bu başarısında önemli pay sahibi oldu.
Kırşehir Belediyespor Ahmet’in gol attığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrılırken, bu müsabakalarda rakip takımlara galibiyet sevinci yaşatmadı.
Kırşehir ekibi, genç oyuncunun fileleri havalandırdığı 4 maçta 10 puanı hanesine yazdırdı.
Gol perdesini ligin ilk haftasında deplasmanda Eyüpspor 2-0 yendiği maçta açan Ahmet, yeşil-beyazlıların 2’nci hafta 1-0’lık skorla galip geldiği Kastamonuspor maçında 1, 2-2 biten Bandırmaspor maçında da 1 gol atarken, son oynanan Kardemir Karabükspor maçında da 1 gol atma başarısı gösterdi.
Kırşehir Belediyespor’un başarılı kanat oyuncusu Ahmet Karadayı 3-0’lık Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
Zor bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirten yeşil-beyazlı Ahmet Karadayı, “Gerçekten zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Karabükspor her ne kadar ligin son sıralarında da yer alsa bizler sahaya 3 puan parolasıyla ve rakibin gücünü bilerek sahaya çıktık. Ben hocamın direktifleri doğrultusunda sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Çok şükür bu maçta golümü atarak galibiyette rol oynadım. Attığım golle birlikte gol sayımı 4’e çıkardım. Benim gol atmamdan ziyade takımım kazanması beni mutlu etti. İyi yoldayız. 4 maçlık bir galibiyet hasretimiz vardı ve onu geçtiğimiz hafta Niğde deplasmanında sona erdirmiştik. Bu maçta da galibiyetle ayrılarak 2’de 2 yaptık. Zirveden kopmadan aynı disiplin ve ciddiyetle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Sezon başında şampiyon olmuş bir takım olan Kırşehir Belediyespor’a transfer olurken de tek düşüncesinin oynadığı maçlarda elinden geleni ortaya koyarak yapacakları ile başarıya katkı sağlamak olduğunu ifade eden Ahmet Karadayı, “Her geçen maç daha iyi olacağıma inanıyorum. Takım olarak iyi mücadele etmeye ve kazanmaya başladık. Bu galibiyetten dolayı takım arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi kutlar ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ederim. İyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takımız. Bunu ilerleyen maçlarda ortaya koyacağımız oyun, mücadele ve alacağımız sonuçlarla göstermeye devam edeceğiz. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar bizlere olan destekleri devam etsin” açıklamasında bulundu.
AHMET KARADAYI KİMDİR?
19 Ocak 1996 yılında Belçika’nın Limburg eyaletinde bulunan Heusden-Zolder kasabası dünyaya gelen Ahmet Türkiye’de ilk olarak 2014-2018 yıllarında Kardemir Karabükspor forması giydi. Kırmızı-lacivertli formayı 3 yıl giyen Ahmet Karadayı’nın Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre Ziraat Türkiye Kupasında 2, TFF 1.Ligi’nde 28 ve Süper Ligi’nde ise 5 karşılaşması bulunuyor. (HABER: SALİH GÜNER)