BÖLGESEL Amatör Ligi’nde yarın kendi seyircisi önünde Sincan Belediyespor’u konuk edecek olan Kırşehirspor’da Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan, Sincan Belediyespor’un diğer maçlara oranla daha zor geçeceğini söylerken, “Hedefimiz Sinca Belediyespor’u yenerek 5’te 5 yapmak. Bunu başaracak futbolcu kadrosuna sahibiz” açıklamasında bulundu.

Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan, “Bundan önceki her maça gösterdiğimiz aynı özeni, Sincan Belediyespor maçı için de göstereceğiz. O yüzden her gelen takımı puansız gönderdiğimiz gibi yarın sahamızda karşılaşacağımız Sincan Belediyespor’u da eli boş göndereceğiz” dedi.
Son 2 haftadaki özveriyi ve mücadeleyi sahaya yansıtırlarsa Pazar günkü Sincan Belediyespor maçının daha kolay geçeceğine inanıyorum.
Pazar günkü rakibimiz son maçından galibiyetle ayılan taraf olarak hafta sonu karşımıza çıkacak. Son maçlarını kazandılar. Onlar da üst sıralarda yer almak için kazanmak istiyorlar. Bu bakımdan zor bir maç olacak. Zaten artık kolay maç yok. Bizim açımızdan baktığımızda, zirve içerisindeki yerimizi koruyabilmemiz için mutlak suretle kazanmamız gereken bir maç. Taraftarımızın da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Sincan Belediyespor’un bu ligin kaliteli takımlarından biri olduğunuzu söyleyen genç teknik adam Cihan, “Her maçın ayrı bir zorlu var fakat bu maç diğer maçlarla ölçü alınmayacak kadar çok zor bir karşılaşma olacak. Kırıkkalespor, Yozgatspor maçının ardından adrenalinin ve temponun yüksek olduğu bir maç daha oynayacağız. İnşallah Sincan Belediyespor’u da yenerek yolumuza emin adımlarla ilerleriz” açıklamasında bulundu.
Pazar günü sahalarında oynayacakları Sincan Belediyespor maçının keyifli geçeceğini de vurgulayan teknik patron Bekir Barış Cihan, "Zor bir maç olacak ama güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Sincan Belediyespor çok iyi futbolculara sahip iyi bir takım" dedi.
Sincan Belediyespor karşısında her şeylerini ortaya koyarak mücadele edeceklerini de ifade eden genç teknik adam Cihan, maçı kazanmak istediklerini kaydetti.
Bekir Barış Cihan, Sincan Belediyespor’un deplasmanda oynamasından dolayı bazı avantajlara sahip olduğunu belirterek, "Karşılaşmayı kazanmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Sincan Belediyespor bu ligin ne kadar güçlü takımı olursa olsun, bizlerde son haftalarda sergilediğimiz futbolla bu ligi iyi tanıyan ve bilen bir ekibimiz. Pazar günü iyi bir mücadele olacağına inanıyorum. İnşallah Sincan Belediyespor karşısında iyi bir futbol sergiler, sahadan galibiyetle ayrılırız" diye konuştu.
(Salih HANÇER)