Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç:

“İYİ MÜCADELE ETTİK, KAZANMASINI BİLDİK”

Kırşehir Belediyespor, Ligin 13’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Sivas Belediyespor’u 3-1’lik skorla mağlup ederek çıkışını sürdürdü.
Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, iyi mücadelenin sonunda galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Güçlü rakibi Sivas Belediyespor’u 1-0’dan gelerek Üstün Bilgi, Hakan Yavuz ve İsmail Düzgün’ün golleriyle 3-1’lik net bir skorla yenen Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Gürses Kılıç, oynanan oyunun karşılığını galibiyetle taçlandırdıklarını söyledi.
Sivas Belediyespor maçının ardından deplasmanda konuk olacakları Mamakspor maçının önemine de dikkat çeken Kırşehir Belediyespor Teknik Direktör Gürse Kılıç, şunları ifade etti:
“Sivas Belediyespor maçı gerçekten bizim adımıza çok zor ve 6 puanlık bir maçtı. İsteyen ve galibiyeti arzulayan taraf bizdik ve 3 puanla ayrılmanın mutluğunu yaşadık. Özellikle 1-0’dan sonra oyun anlamında ve skor anlamında farklı galip geldiğimiz içinde ayrıca mutluyum. Her geçen gün iye gidiyoruz. Sivas maçının ardından artık daha da zorlu bir maç olan Mamakspor’a konuk olacağız. Sivas Belediyespor karşısında zaman zaman kalemizde önemli pozisyonlar versek te kazanmayı bildik. Maçta rakibi çok pozisyon vermemize rağmen bizim pozisyon sayımız daha çoktu. Daha fazla gol atabilirdik. Maçı ilk dakikalarda bulduğumuz pozisyonlarla koparabilirdik. Bunun nedeni de zaman zaman rakip kalede önemli pozisyonlar bulmamızdı. Alınan galibiyet çok anlamlıydı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bodrumspor ve Sivas Belediyespor maçlarında özellikle evimizde oynadığımız peş peşe galibiyetler Play-Off yolunda bizler için çok önemli galibiyetlerdi. Artık bu iki karşılaşmayı da bir kenara bırakarak önümüzde çok önemli bir Mamakspor karşılaşması olacak. Onlar her ne kadar son maçta Bodrumspor’dan farklı skorla mağlup olsalar da çok ciddiye aldığımız rakiplerimiz arasında yer alıyor. Bu mücadeleye iyi hazırlanıp iyi sonuçla sahadan ayrılmayı hedefliyoruz” dedi.
“ÜST ÜSTE MAÇLAR BİZLERİ ZORLAYACAK”
26 günde 6 karşılaşma oynayacaklarını ve kendileri anlamında oldukça zorlu bir süreç beklediğini söyleyen Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, “Çok zor ve yorucu bir maç fikstürü bizleri bekliyor olacak. Özellikle Pazarspor deplasmanı özellikle 13 saat sürüyor. Hemen ardından 2 gün sonra Elazığspor deplasmanı var. Bizleri gerçekten zorlayacak. Bizler bu maçlara da en iyi şekilde hazırlanıp toplayabildiğimiz kadar puanlar toplayarak üst sıralar tırmanışımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. 
Ligin 9’uncuı haftasındaki deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçının 19 Aralık tarihine konulması üzerine yeşil-beyazlı takım, 9 ila 30 Aralık tarihleri arasında 4’ü deplasman olmak üzere 6 karşılaşma oynayacak. Deplasmanların 3’ünü Ankara, Rize, Elazığ, Antalya gibi uzak mesafelerden oluşturuluyor. Maçlar arasın¬da kimi zaman 3 gün, kimi zaman 4 gün ara var. (HABER: SALİH GÜNER)