Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal:
“İyi mücadele ettik, kaybettik”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı Grup 12’nci hafta maçında Kırşehir Belediyespor deplasmanda orta sıralarda mücadele eden Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor’a son dakikalarda peş peşe kalesinde gördüğü gollerle 2-0 yenildi. Yeşil-beyazlılar bu skorun ardından 4 maç sonra yenilgiyle tanıştı.
Ergene Velimeşespor maçının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, iyi futbol sergiledikleri maçtan mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduğunu söyledi.
Taner Öcal “Son 2 maçtır gerçekten iyi futbol oynuyoruz ama son vuruşlarda etkisiz kalıyoruz ve sonuca yansıtamıyoruz. Bu ligde arka arkaya bir seri yakaladığınız zaman zirveye oynayabiliyorsunuz. Böyle devam ederse 2.Lig’de yarışın son haftaya kadar süreceğini düşünüyorum” diye konuştu.
Son hafta oynanan Ergene Velimeşespor karşısında kaybedilen 3 puanın ardından sıralamasında geriye düştüklerini dile getiren Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, daha yukarılara çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını anlatarak, “Bu hafta oynadığımız Ergene Velimeşespor karşısında gerçekten başa baş bir mücadele ettik ve son dakikalarda gelen gollere engel olamadık. Futbola böyle şeyler oluyor. Bu karşılaşmayı kazanmış olsaydık daha rahat bir konumda olabilirdik. Çalışarak ve biraz daha dikkatli olarak bu açığı kapatacağız” şeklinde konuştu.
Öcal, “Artık bu maçları konuşmamıza gerek bile yok. Nede olsa kaybettiğimiz 3 puan var. Bundan sonraki maçlara daha dikkatli hazırlanmalıyız. Şuanda önümüzde çok önemli bir Uşakspor maçı var. Bu maçta şartlar ne olursa olsun, taraftarımız önünde güçlü rakibimizi puansız göndereceğiz” dedi.
Yeterince puan kaybettiklerini ve artık özellikle iç sahada puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını yineleyen tecrübeli teknik adam, “Daha önce de söylediğim gibi, puan cetveline hiç bakmıyoruz. Her maçı bir final olarak değerlendiriyoruz. Uşakspor hedef yolundaki rakiplerimizden biri. Yani 6 puanlık bir maça çıkacağız. Zor ve güçlü bir rakibe karşı oynayacağız. Her şeye nağmen saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak sonuca gitmek istiyoruz. Galip geldiğimizde rahat bir pozisyonda olacağız. Zirveye biraz daha yaklaşmak için kazanmak zorundayız. Tüm planlarımızı bu doğrultuda yaptık. Taraftarımıza büyük iş düşüyor. Tribünleri doldurup takımlarına destek olsunlar. Onların da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)