Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu:
“İYİ BİR KAMP DÖNEMİ 
GEÇİRDİK, LİGE HAZIRIZ”

Hocaoğlu: “Pazarspor maçına odaklandık, sahada en iyi şekilde mücadelemizi ortaya koyacağız”

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve lige hazır olduklarını söyledi.
Yapılan takviyelerle birlikte sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Hocaoğlu, “Bolu kampı takım için hem kaynaşmak hem de forma rekabeti için çok iyi oldu. Genel oyuncularla birlikte hem takım oyunu hem de fizik kondisyon üzerinde çalışmalar yaptık. 15 günlük süre zarfında tamamen yükleme yaptık ve hiç antrenman kesmedik. Çok zor lig oynayacağız onun içinde güçlü ve kuvvetli olmamız gerekiyor bu anlamda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Hazırlık maçları yaptık ve genç oyuncularımızı kampa dahil ettik. İlerisi adına gençlerimizin A takımla adaptasyonlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yaptık. İyi bir kamp dönemi geçirdik ve artık asıl içimize döndük” ifadelerini kullandı.
Kampta 3 hazırlık maçı yaptıklarını belirten deneyimli teknik adam Hakkı Hocaoğlu, “Hazırlık maçlarında bizim için skorların hiçbir önemi yok. Uyum bizim için çok önemli. Biz Oyun şeklimize, kondisyonumuza ve fizik kapasitemize bakıyoruz. Yine de daha üretken bir görüntü içerisinde olmak istedik. Fiziki açıdan yorgun olan oyuncularım zaman zaman istediğimiz işleri iyi yapamadı. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan çok bizim için lig maçında alacağımız sonuçlar önem taşıyor. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Eksiklerimizi gördük. Eksik yönlerimizi de önümüzdeki günlerde gidermek için çalışacağız” dedi.
“SAHADA EN İYİ ŞEKİLDE MÜCADELEMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ”
Kampta yeni transfer edilen oyuncuları görmek ve birbirleriyle kaynaşmalarını istediklerini dile getiren yeşil-beyazlı teknik direktör Hocaoğlu, “Kampımız yeni katılan oyuncularımızla birlikte olumlu geçti. Biliyorum taraftarımız merakla takımın son halini merak ediyor. Ben şunun garantisini buradan vermek istiyorum. Gerçekten çok iyi bir takım olduk ve Play-Off hedefimizi sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. İnşallah muhteşem taraftarımız ile birlikte tek yumruk oluruz ve hedefe birlikte yürürüz. Bizler teknik ekip olarak işimize bakacağız. Çekinmeden sahada en iyi şekilde mücadelemizi ortaya koyacağız” diye konuştu.
“PAZARSPOR MAÇINA ODAKLANDIK”
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, 5 Eylül 2021 Pazar günü deplasmanda oynayacakları Pazarspor maçına odaklandıklarını belirterek, “Artık tek düşüncemiz var o da galibiyet, bütün çalışmalarımızı o yönde yapacağız. Tabi bunu yaparken sadece bizim çalışmalarımızın da ötesinde muhteşem taraftarlarımız da yanımızda görmek istiyoruz. Eğer şampiyon olmak istiyorsak bunu hep beraber başaracağız. Biz sahada mücadele vereceğiz ama taraftarımızın da yanına olması lazım. Hem rakiplerimize hem de bizi izleyen herkese bu şehir şampiyonluğa inanmış demeleri gerekiyor. Artık insanlarında Kırşehir’inin daha üst liglerde mücadele etmesini istiyor. Biz taraftarlarımızın özellikle desteklerine çok ihtiyacımız var özellikle bu maçlarda. İnşallah ligin ilk maçı olan Pazarspor deplasmanda iyi bir neticeyle döneriz” dedi.
Öte Yandan Kırşehir Belediyespor’un ilk yarı maç saatleri ve günleri belli oldu.
Kırşehir Belediyespor, , ilk yarıda 18 maçın 9’unu sahasında, 9’unu deplasmanda oynayacak. İç sahada Amedspor, Zonguldak Kömürspor, 1922 Konyaspor, Tarsus İdmanyurdu, Akhisarspor, Uşakspor, Ankara Demirspor, Karacabey Belediyespor, Kırklarelispor mücadelesi verilecek. Deplasmanda ise, Pazarspor, Kastamonuspor, Bucaspor, Erzincanspor, Ispartaspor, Pendikspor, Nazillispor, Eskişehirspor ve Şanlıurfaspor, maçları oynanacak.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun önceki gün resmi sayfasından maç günleri ve saatlerinin açıklanmasının ardından temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un da yol haritası belli oldu.
TFF’nin maç grafiğine göre Kırşehir Belediyespor, 1922 Konyaspor ve Uşakspor ile iç sahada oynayacağı maçlar Çarşamba günü oynanacak.
Deplasmandaki Bucaspor, Ispartaspor, Pendikspor, Nazillispor, iç sahadaki Ankara Demirspor maçları ise Cumartesi günü oynanacak.
Kırşehir ekibi bu sezon 11 kez ise Pazar günü maç yapacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Pazarspor, Erzincanspor, Kastamonuspor, Erzincanspor, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor ile deplasmanda, Amedspor, Zonguldakspor, Tarsus İdmanyurdu, Akhirsarspor, Karacabey Belediyespor ve Kırklarelispor ile evinde oynayacağı maçlar Pazra gününe denk geliyor. Yeşil-beyazlı ekibimiz Ligin 13’üncü haftasını ise maç yapmadan bay olarak geçiriyor.
Şuan için belirlenen maç takvimi, Ziraat Türkiye Kupası maçlarına göre haftalık değişkenlik gösterebilir.
İLK HAFTA 4 GECE MAÇI VAR
Öte taraftan, Beyaz grupta ilk haftanın maçlarında Zonguldak Kömürspor-Akhisarspor, Teco Karacabey Belediyespor AŞ-Eskişehirspor, Şanlıurfaspor-Ankara Demirspor, Kırklarelispor-Nazilli Belediyespor, Karatay Termal 1922 Konyaspor-Tarsus İdmanyurdu, Bucaspor 1928-Isparta 32 Spor, GMG Kastamonuspor-Pendikspor, Pazarspor-Kırşehir Belediyespor, Amed Sportif-Uşakspor AŞ karşı karşıya gelecek. Anagol 24 Erzincanspor ilk haftayı BAY geçen takım olacak.
Bu maçlara Karaelmas Kemal Köksal Stadı, Kırklareli Atatürk Stadı, Konya Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı, Kastamonu Gazi Stadı, Pazar İlçe Stadı, Diyarbakır Stadı, İzmir Yeni Buca Stadı ve Bursa Karacabey M. Fehmi Gerçekler Stadı ev sahipliği yapacak.
İlk hafta mücadelesinde 9 maçın 4’ü 20.00’de başlayacak. Gece maçı diye tabir edilen bu maçların heyecanı Diyarbakır, İzmir, Bursa ve Şanlıurfa’da yaşanacak. Diğer maçların başlama saati 15.30, 16.00 ve 16.30 olarak belirlendi. Zonguldak Kömürspor-Akhisarspor maçı, 16.00’da başlayacak maçlar arasında yer alıyor. (Haber: Salih GÜNER)