Basın Sözcüsü Battal Çelik:

“İSTEDİĞİMİZİ ALDIK”

Yeşil-beyazlı ekibimizin otobüsü Kırşehir’e dönüşte arıza yaptı, 
Ispartaspor Kulübü Başkanı hem otobüsün arızasını yaptırdı, 
hem de takımımızı bir gece misafir ederek gönül köprüsü kurdu

    Cumartesi günü grubunun güçlü ekiplerinden Ispartaspor’la deplasmanda golsüz berabere kalarak haftayı bir puanla kapatan Kırşehir Belediyespor, dördüncü sıraya yükseldi.
    Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, Isparta’dan istedikleri sonucu aldıklarını belirtirken, Kırşehir’de dönüşte otobüslerinin arızalanması nedeniyle yaşardıkları sıkıntının çözümünde gösterdikleri yakın ili yardımdan dolayı Ispartaspor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan ile As Başkan Mustafa Marulcu’ya teşekkür etti.
    Ispartaspor maçını değerlendiren Battal Çelik, yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti:    
“Isparta 32 takımı ile Cumartesi günü oynadığımız karşılaşmada gol sesi çıkmadı.
Oldukça mücadeleci geçen maçta iki takımda çok fazla pozisyon buladı ve birer puana razı oldu. Dört eksik ile çıktığımız karşılaşmada bir anlamda istediğimizi aldık diyebilirim.
Isparta da tıpkı bizim gibi genç bir takım kurmuş eğer bu kadroyu bozmazlar ise. Gelecekte çok daha güzel işler yapacaklardır. 
“İki genç ve dinamik takımın oynadığı bu maçta seyir zevki güzel bir maç oldu.
Futbol sahada 90 dakika oynanır ve biter. Ancak misafir olduğunuz takımlarda kaldığınız şehirlerde gördüğünüz samimiyet ve dostane tavır yıllarca iki şehir arasında bir gönül köprüsü inşa eder. 
“Cumartesi gecesi maçın ardından Kırşehir'e dönerken gece yarısı talihsiz bir şekilde otobüsümüz arıza yaptı. Bu zor durumda gece olmasına rağmen takım kafilemizi yalnız bırakmayan, otobüsümüzün arızasını giderilebilmesi için büyük çaba gösteren ve kulübümüzü bir gece daha Güller Diyarı Isparta'da misafir ederek Ahiler ve Ozanlar diyarı Kırşehirimizle Güller Diyarı Isparta arasında gönül köprüleri inşa eden Isparta 32 Spor Başkanı Sayın Atakan Yazgan Beye ve Asbaşkanı Sayın Mustafa Marulcu Beye en içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.
“Futboldan daha önemli şeyler olduğunu, sporun dostluk kardeşlik olduğunu bizlere bir kez daha hatırlattılar. Yürekten bir kez daha teşekkürler ediyoruz.” HABER: SALİH GÜNER