Kırşehir Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 7’nci haftasında deplasmanda Kırklarelispor’u 1-0 yendiği maça Kırşehir’den Amigo Halil Kurt, Savaş Balcı, İstanbul’dan ise Hakan Yurteri tribünden izleyerek takıma destek verdiler.
Kırşehirspor arması için yıllardır içeride ve dışarıda takımlarını yalnız bırakmayan Halil Kurt, yeşil-beyazlıların en uzak deplasmanlarından birisi olan Kırklareli’ne de arkadaşları ile birlikte gitti ve tribünde yerini aldı.
Zaman zamlan teknik heyet ve futbolcuları olumlu yönde uyaran Halil kurt, cep telefonu ile de maçın tek golünü de çekerek sosyal medyada paylaşarak Kırşehirspor taraftarlarından tam not aldı.
900 kilometre gidip, 900 kilometre gelerek toplam 1800 kilometre yol yapan Halil Kurt, “Kırşehirspor için canımız feda. Her ne kadar Kırklareli Kırşehir’e çok uzak bir mesafede olsa biz yeşil-beyazlı armaya ve Kırşehirspor’a aşık olmuşuz. Onun için canımız feda olsun. Tabi son haftalarda takımımız içeride ve dışarıda puan kaybetse de hiçbir zaman takımımızı yalnız bırakmadık, bırakmayacağız da. Bu nedenle Savaş balcı ve Hakan Yurteri arkadaşlarımızla birlikte bu maça gittik ve takımımızın yanında yer aldık. Takımımız da bu maçta güzel bir oyun ortaya koydu ve 3 puanla dönmeyi başardık. İnşallah bu galibiyet takımımızı ateşler. İçeride ve dışarıda alacağımız üst üste galibiyetlerle daha üst sıralara yükselir ve bu ligte hedefi olan bir takım olduğumuzu herkese gösteririz” diye konuştu.
Tek isteklerinin futbolda seyircili maçların oynanması olduğunu ifade eden Halil Kurt, “Futbolda bir takım için taraftar olmazsa olmazdır. Çünkü taraftar takımın 12’nci adamıdır. Tabi gönlümüz her maçın taraftara açık olması. Ama koronavirüs nedeniyle şimdilik maçlar seyircisiz oynanıyor. Ben de Kırşehir’deki maçları stad çevresindeki evlerin çatısında; balkonunda, deplasmanlarda ise yüzlerce kilometre yol kat ederek tribünden seyrediyor ve takımımıza uzaktan da olsa destek veriyorum. İnşallah en kısa sürede şu koranavirüs belasından kurtulur ve özgürlüğümüze kavuşur ve takımımızı içeride ve dışarda binlerce taraftar grubuyla birlikte gönülden destekler ve şampiyonluk coşkusunu hep birlikte yaşarız” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)