TFF 2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden ve bugün lider Eyüpspor’la Ahi Stadı’nda karşı karşıya gelecek Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı ve Yönetim  Kurulu’ndan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal'ı makamında ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz ay yapılan AK Parti Kırşehir İl Kongresi’nde İl Başkanlığına seçilen Seher Ünsal ve ekibini kutlayarak başarılar dileyen Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, Seher Ünsal ve ekibini her maçta yanlarında görmek istediklerini ifade etti. 
Kırşehir Belediyespor yönetimi olarak pandemiden dolayı büyük gelir kaybına uğradıklarını, buna rağmen Kırşehir’i başarı ile temsil ettiklerini ve bugün play-off hedefinde bulunduklarını  belirten yeşil-beyazlı ekibimizin Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, takımın son durumu hakkında AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal’a bilgiler verdi.
Kırşehir Belediyespor ile ilgili kapsamlı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, bütün Kırşehirlilerden ve siyasi partilerden olduğu gibi Seher Ünsal'dan takıma sahip çıkıp, maddi manevi desteklerini beklediklerini dile getirdi.
Ziyaret Başkan Mustafa Bulut’un AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'a Kırşehir Belediyespor’un forma ve atkısı hediye etmesi ile sona erdi. (HABER: SALİH GÜNER)