Çağatay Han Torun, Tarsus galibiyetini değerlendirdi: 
“İLAÇ GİBİ GELDİ”

TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’un As Başkanı Çağatay Han Torun, Tarsus İdmanyurdu’nu 2-1 yenerek haftayı üç puanla kapatmanın mutluluğunu yaşadıklarını açıkladı.
Sezona yaptığı flaş transferlerde şampiyonluk parolası ile giren, ancak yaşadığı bir takım yansızlık yüzünden biraz geride kalan grubun güçlü ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu karşısında özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları mücadele edici güzel futbolla galip geldiklerini belirten As Başkanı Çağatay Han Torun, bu zorlu maçın ardından gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Evimizde üst üste Zonguldakspor ve 1922 Konyaspor  yenilgilerinden sonra Tarsus maçına biraz stresli başladık. Çünkü her iki takım için de önemli ve çok stresli bir maçtı. Tarsus da zor günler geçiriyor. Bugün oynadığımız Tarsus takımı yaklaşık. Bizim 5-6 kat daha yüksek maliyetle kurulmuş kaliteli ve güçlü bir kadroya sahip. Dolayısıyla ilk yarı zorlandık, ama buna rağmen ikinci yarı toparlandık. Oyuncularımız sahaya karakter ve kişiliklerini yansıttılar. İkinci yarı gerçek oyunumuzu sahaya yansıttık ve hemen golü bulduk akabinde durum 1-1 oldu ama oyuncularımız hemen reaksiyon gösterip tekrardan öne geçmemizi sağladılar. Sahamızda oynadığımız bu maçı böyle güçlü bir ekibe karşı oynayıp galip bitirmek bizlere ilaç gibi geldi. Biz gücümüzün, bütçemizin farkındayız ve gerçeklerimizle hareket ediyoruz. İçeride oynadığımız her maçı kazanmak istiyoruz dolayısıyla da hedeflerimiz doğrultusunda önümüzdeki maçlara bakarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah hafta sonunda yine gurubumuzun güçlü ekiplerinden Ispartaspor’la deplasmanda oynayacağımız maçı da galibiyetle sonuçlandırarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bunun için de takımımızın sahada varını yoğunu ortaya koyacağı inancındayım.”  çalışmalarımı yapacağız.”
Tarsus İdmanyurdu karşısında alınan üç puanda taraftarların da katkısı bulunduğuna dikkat çeken Çağatay Han Torun, “Biz taraftarlarımızla daha iyi oluruz. Onlar takımımızın ve bizlerin yanında olursa başarının daha da artacağına inanıyoruz. Tarsus karşısında aldığımız üç puanın önemini herke çok iyi biliyor. Evimizde iki maç kaybettikten sonra güçlü bir ekibi dize getirerek kazanmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. İnşallah önümüzdeki maçlarda da böyle güzel sevinçleri hep birlikte yaşayarak yolumuza ve hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)