Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine geldiği günden bu güne kadar birçok alanda gerek sporcular olsun, gerekse sporseverler için çalışmalarına ara vermeksizin devam eden Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.
Kındam mahallesi mevkisinde bulunan Kırşehir Spor Salonunu ziyaret eden Şahin, Salon içerisinde yapımlarını tamamlamış ve sporcuları tarafından aktif olarak kullanılan, Boks Salonu, Satranç Salonu, Bocce Salonu, Atıcılık Salonu, Kondisyon Salonu, Masa Tenisi Salonu ve Dart Salonların da incelemeler bulundu.
Mucur Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret eden Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, burada yaptığı ziyarette Mucur Spor Salonu ziyaret etti. Ardından Mucur Spor Salonun arkasında yapımı tamamlanan Mucur Halı Sahasının çevresinde ve içerisinde incelemeler de bulundu.
Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü bünyesinde hizmetlerine devam eden Cacabey Gençlik Merkezini ziyaret etti. 
Numan Nafiz Şahin, Gençlik Merkezi Müdürü’nden Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Ziyaretinin devam eden Şahin, Cacabey Gençlik Merkezi Spor Salonunda gençlerin oynamaları için hazır bulunan spor faaliyetlerini denedi.
Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, açıldığı günden bu güne kadar Kırşehir halkı tarafından en çok talep gören Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüne bağlı olarak hizmetine devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunu ziyaret gerçekleştirdi. Havuzun çalışmaları hakkında bilgi alan İl Müdürü Şahin, daha sonra personellere  çalışmalarında başarılar dileyerek. Tesis ziyaretlerine devam etti. (HABER: CUMHUR ASLAN)