Teknik Direktör Hakan Karaca:

“İkinci yarıya üç puanla başlamak istiyoruz”

TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor 2’nci yarının ilk maçında Pazar günü Ahi Stadı’nda ağırlayacağı Pazarspor maçına galibiyet parolası ile çıkacak.

İlk yarıyı 22 puanla 11. Sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Hakan Karaca, Pazarspor’u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini açıkladı. 

İlk yarıda kendi saha ve seyircisi önünde aldığı başarısız sonuçlarla zirve yarışından uzak kalan takımının ikinci yarıda özellikle iç sahadaki tüm maçları kazanacağına inandığını belirten Hakan Karaca, Pazar günkü önemli maçta taraftarlarının 90 dakika centilmence desteğini beklediklerini söyledi.

İkinci yarının daha zor ve çekişmeli geçeceğine dikkat çeken Teknik Direktör Karaca, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Pazarspor maçını kazanarak lige moralli başlamak istiyoruz. İkinci yarının zorluğunu biliyorum, taraftarın beklentisini biliyorum. Şunu ifade edeyim, bu takım mücadelenin içinde olacak, her kaçı kazanmak için sahaya çıkacak. Mücadelede en büyük destekçimiz seyircimiz olacak. İlk yarıda takıma gösterdikleri desteği üstüne koyarak aynı şekilde bekliyoruz. Maç Pazar günü saat 13.00'da. Onların sahayı doldurmasını desteklemesini bekliyoruz. Artık geri sayım başladı, artık içeride bütün maçları kazanma odaklı oynayacağız. Takdir edesiniz ki eksiklerimiz vardı. İlk devrede bunu gidermek adına ciddi anlamda efor sarf ettik. Başkan ve yönetim kurulu, bizler transfer için yoğun çaba sarf ettik. Konuştuğumuz bazı oyuncular gelmekte sıkıntı yaşattı. Ekonomik anlamda ciddi rakamlar telaffuz ettiler. Biz transfer edeceğimiz oyuncuları kamp periyoduna sokalım istedik, bunda başarılı olamadık. Birçok kulüp de başarılı olamadı. Bunun sıkıntısını yaşadık. Biz kulüp olarak yoğun bir dönem geçirdik. Transferlerimizi yaparken de en büyük amaçlarımızdan bir tanesi oynayan oyuncuları bünyemize katmaktı. Yoğun bir şekilde arayışlarımız devam ediyor. Ön tarafa gol yükümüzü hafifletecek bir oyuncuyu bünyemize katacağız. Bugün yarın netleşir. Olmazsa olmazımız. Akabinde ocak sonuna kadar transfer süreci var. Bünyemize uyan katkı sağlayacak oyuncu olursa bünyemize katmak istiyoruz. Ama hiç acelemiz yok, takımın genel durumunu bozmayan, gücümüze güç katan birkaç futbolcuyu mutlaka bünyemize katacağız." (HABER: SALİH GÜNER)