Teknik Direktörü Hakan Karaca

“İkinci yarıya üç puanla başladığımız için mutluyuz”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig, Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 20. Haftada kendi sahasında Pazarspor’u ile 3-1 ikinci yarıya galibiyetle başlaması taraftarlarını sevindirdi.

Ahi Stadyumunda soğuk havaya rağmen dolu tribünler önünde oynanan ve sert savunma yapan rakibi Pazarspor’u 3 gole geçen Kırşehir Belediyespor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada zirveye tekrar ortak oldu.

Zorlu karşılaşmanın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, ikinci yarıya galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını, aldıkları bu galibiyetinde play-off yolunda çok önemli olduğunu belirtti.

Rakipleri karşısında ortaya koydukları güzel futbol ve alınan sonuçtan mutlu olduğunu belirten Teknik Direktör Karaca açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“İlk yarıyı Kırklarelispor beraberliği ile kapattıktan sonra 10 gün süren bir Antalya kampımız olmuştu. Takım olarak burada daha çok birlikte olduk, birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Kafamızdaki futbolu sahaya yansıtmak için gerekli çalışmalarımızı yaptık ve burada oynadığımız üç hazırlık maçıyla da eksiklerimizi tespit ettikten sonra ikinci yarının ilk maçına çıktık. Rakibimiz Pazarspor’un gücünü çok iyi biliyorduk. Soğuk bir havada oynanan maçın ilk bölümünden son anına kadar etkili bir futbol sergiledik. Gerçekten rakibimiz Pazarspor bu ligin güçlü ekiplerinden biri. Pazarspor’un bu ligde güçlü bir takım olduğunu söylemiştim. Bizleri zor bir maçın beklediğini kazansak dahi zorlanacağımızı belirtmiştim. Nihayetinde de öyle oldu. Gerçekten çok ama çok zor bir karşılaşma oynadık. Karşımızda sert savunma yapan bir Pazarspor vardı. Onlar da Kırşehir’e galibiyet için geldi. Fakat biz buna müsaade etmedik ve sahadan 3-1’lik skorla galip ayrılan taraf olduk. Ligin ikinci yarısına üç puanla başladığımız için mutluyuz” dedi.

3-1’lik skorla biten Pazarspor maçın ardından açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, zor hava şartları olmasına rağmen 3 puanı alarak play-off yolunda çok önemli 3 puanı hanelerine yazdırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Mücadelelerinden dolayı futbolcularına, desteklerinden dolayı da taraftarlara teşekkür eden tecrübeli Hakan Karaca, “Hafta sonunda zorlu bir maça çıkacaklarını ve grubun güçlü takımlarından Amedspor’la oynayacaklarını ifade eden Hakan Karaca, “Gerçekten bizleri zor bir maç bekliyor olacak. Amedspor deplasmanından da puan veya puanlarla dönmek istiyoruz. Rakibimizin gücünü çok iyi biliyoruz. Biz de bu önemli maça çok iyi hazırlanıp, sahada varımızı, yoğumuzu göstererek en iyi sonuçla dönmek istiyoruz” dedi.

Bu arada Kırşehir Belediyespor Basın Battal Çelik te taraftarlara teşekkür etti.

Soğuk bir havada mücadele ettikleri Pazarspor karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu belirten Çelik, takıma destek veren bütün taraftarlara teşekkür etti.

Ligin ikinci yarısına üç puanla başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını da belirten Çelik,  bu hafta sonu karşılaşacakları zorlu Amedspor maçı öncesinde moral ve motivasyon açısından son derece önemli olduğuna dikkat çekti. (HABER: SALİH GÜNER)