Teknik Direktör Hakan Karaca:

“İkinci yarıda iyi oynadık, 
fakat sonuca gidemedik”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig beyaz grup 16’ncı haftasında deplasmanda mutlak galibiyet parolasıyla çıkan fakat Eskişehirspor ile 1-1 berabere kalan Kırşehir Belediyespor’da galibiyet özleminin 7 maça çıkması camia ve taraftarlar tarafından büyük üzüntüye neden oldu.
Karşılaşmanın ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, iyi bir oyun sergileyip girdikleri pozisyonları golle sonuçlandıramayıp sahadan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.
Teknik Direktör Hakan Karaca maçın ardından yaptığı açıklamada “Ben takımın başına gelmeden önce 6 maçlık bir galibiyet özlemi vardı. Bugün saya hem 3 puan hem de şansızlığı kırmak düşünceyle çıktık. Maça iyi başladık. Ön taraftar baskılar oluşturduk. İyi oynarken kötü bir gol yedik. Oyunu bırakmadık. İkinci yarıda gol arayışına girdik. Riski göze aldık. Beraberlik golünü de attık fakat galibiyet için yeterli olmadı. Kısmet değil. Artık bu maç geride kaldı. Özellikle ikinci yarı baskılı bir oyun oynadık. Fakat sonuca gidemedik” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)