Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadeleye Pazar günü oynanan 10 karşılaşmayla devam edildi. Eyüpspor’un son 5 maç kala şampiyonluğunu ilan ettiği 33’üncü haftada temsilcimiz Kırşehir Belediyespor kazanarak ikinci sıraya yükselirken, play-off hattı içinde yer alan Kırklarelispor, Vanspor kazanırken, Sakaryaspor ise çok önemli 3 puanı evinde kaybederek zirve yarışında ağır bir yara aldı.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta 33’üncü hafta maçları tamamlandı. Pazar günü oynanan 10 karşılaşmada fileler 30 kez ağlarla buluştu. Bu 10 karşılaşmayı 7 ev sahibi, 2 deplasman takımı kazanırken 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Vanspor maçıyla galibiyet serisine başlayan ve 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak kritik haftalarda kritik puanlar alıp Play-Off’a ortak olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 33’üncü haftasında ligde düşme hattında bulunan Başkent ekibi Mamak FK’yı konuk etti. Yeşil-beyazlı ekibimiz maçı Volkan Altınsoy’un attığı golle yine 1-0’lık skorla kazanarak puanını 62 yapıp 2’nci sıraya yükseldi. Ligdeki 21’inci mağlubiyetini alan Mamak FK ise bu sonucun ardından 24 puanda kalarak haftayı 19’uncu sırada tamamladı.
Haftalardır liderliğini sürdüren ve kimseye bırakmayan Eyüpspor, şampiyonluk ateşini yaktı. Ligin kalan haftaları için sadece 1 puana ihtiyacı olan İstanbul temsilcisi kendi sahasında konuk ettiği Kastamonuspor ile golsüz berabere kalarak puanını 79 yapıp liderliğini sürdürürken son 5 maç kala da şampiyonluğunu ilan etti. Maçtan golsüz berabere kalan Kastmamonuspor ise bu sonucun ardından puanını 33 yapıp haftayı 17’nci sırada bitirdi.
Sakaryaspor, Play-Off hattında evinde Bayburt’a yenildi. Yeşil-siyahlı ekip Pazar günü sahasında konuk ettiği ve ligde hiçbir hedefi bulunmayan Bayburt Özel İdarespor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. 33’üncü haftayı yenilgiyle kapatan Sakaryaspor 60 puanda kalıp 3’üncü sıraya geriledi. Deplasmanda 2-1’lik skorla kazanan Bayburt Özel İdarespor ise bu sonucun ardından puanını 40 yapıp 14’üncü sıraya yükseldi.
Play-Off yolunda adım adım ilerleyen Kırklarelispor ise sahasında konuk ettiği Turgutluspor’u 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Adım adım Play-Off’a ilerleyen Kırklarelispor 33’üncü haftada gelen bu farklı galibiyetin ardından puanını 60 yapıp 4’üncü sıraya kadar yükseldi. Ligde artık hiçbir hedefi kalmayan Turgutluspor ise ligdeki 14’üncü yenilgisini alıp 33’üncü haftayı 49 puanla 8’inci sırada kaldı.
Vanspor kendi sahasında ligden düşen Karabükspor karşısında maçı zorda olsa 1-0 kazanmasını bildi. Play-Off iddiasını sürdürmek isteyen Vanspor, 33’üncü haftasında sahasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor’u konuk etti. Kazanmak zorunda olan Vanspor maçı zorda olsa 1-0 kazanarak puanını 60 yapıp haftayı 5’inci sırada tamamladı. Ligden düşen Karabükspor ise 33’üncü haftayı 2 puanla kapattı.
Kırşehir Belediyespor’a kendi sahasında 1-0 kaybettikten sonra geçtiğimiz hafta deplasmanda Mamak FK’yı yenerek Play-Off yolunda tekrar güven tazeleyen Bodrumspor, Pazar günü de kendi sahasında Pendikspor ile karşılaştı. Mücadeleyi 3-0’lık net bir skorla kazanan Bodrumspor puanını 58 yapıp 33’üncü haftayı 6’ncı sırada tamamladı. Bu yenilginin ardından 41 puanda kalan Pendikspor ise haftayı 12’nci sırada bitirdi. 
Son 2 maçını yenilerek play-off iddiasından uzaklaşan Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor, Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Tarsus İdmanyurdu’nu 2-0’lık skorla geçerek Play-Off için umut tazeledi. Maçı 2-0 kazanan Etimesgut Belediyespor puanını 55 yapıp haftayı 7’nci sırada tamamladı. Ligdeki 11’inci yenilgisini alan Tarsus İdmanyurdu ise bu sonucun ardından 33’üncü haftayı 48 puanla 9’uncu sırada tamamladı.
Ligde hiçbir iddiası kalmayan ekiplerden Karacabey Belediyespor, ligde düşme hattında yer alan Elazığspor ile karşılaştı. Mücadelenin başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Bursa temsilcisi Karacabey Belediyespor, maçı 6-2 gibi farklı bir skorla kazanarak puanını 47 yapıp haftayı 11’inci sırada tamamladı. Ligdeki 20’nci yenilgisini alan Elazığspor ise 33’üncü haftayı 26 puanla 18’nci sırada tamamladı.
33’üncü haftanın son karşılaşmasında ise 1922 Konyaspor ile Sivas Belediyespor karşılaştı. Mücadeleyi 2-1’lik skorla kazanan taraf ev sahibi ekip 1922 Konyaspor oldu. Konya ekibi bu galibiyetin ardından puanını 38 yapıp 33’üncü haftayı 15’inci sırada tamamladı. Önce Kırşehir ardından Konya’ya yenilen Sivas Belediyespor 37 puanda kalarak haftayı 16’ncı sırada kaldı. 
Ligde hiçbir hedefi kalmayan ve lig bitese de havasına giren takımlardan olan Serik Belediyespor deplasmanda Rize temsilcisi Pazarspor ile karşılaştı. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ardından Pazarspor puanını 41 yapıp haftayı 13’üncü sırada tamamlarken, 48 puanda kalan Serik Belediyespor 33’üncü haftayı 10’uncu sırada yer aldı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta 33’üncü haftanın maçlarının Pazar günü sona ermesinin ardından 34’üncü hafta müsabakaları 15 Nisan Perşembe günü oynanacak. Ligin 34’üncü haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya gelecek.
33.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Kırşehir Belediyespor-Mamak FK: 1-0, 1922 Konyaspor-Sivas Belediyespor: 2-1, Kırklarelispor-Turgutluspor: 5-2, Vanspor-Kardemir Karabükspor: 1-0, Karacabey Belediyespor-Elazığspor: 6-2, Sakaryaspor-Bayburt Özel İdarespor: 1-2, Bodrumspor-Pendikspor: 3-0, Tarsus İdmanyurdu-Etimesgut Belediyespor: 0-2, Pazarspor-Serik Belediyespor: 2-0, Eyüpspor-Kastamonuspor: 0-0
34.HAFTANIN MAÇLARI (15 Nisan Perşembe): Pendikspor-Kırşehir Belediyespor, Sivas Belediyespor-Mamak FK, Kardemir Karabükspor-Pazarspor, Serik Belediyespor-Sakaryaspor, 1922 Konyaspor-Eyüpspor, Kastamonuspor-Tarsus İdmanyurdu, Turgutluspor-Vanspor Futbol Kulübü, Bayburt Özel İdarespor-Karacabey Belediyespor, Etimesgut Belediyespor-Kırklarelispor, Elazığspor-Bodrumspor
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN İKİNCİ YARIDAKİ FİKSTÜRÜ
34.HAFTA: 15 NİSAN 2021 PERŞEMBE (Pendikspor-Kırşehir Belediyespor/Pendik İlçe Stadyumu)
35.HAFTA: 22 NİSAN 2021 PERŞEMBE (Kırşehir Belediyespor-Elazığspor/Ahi Stadyumu)
36.HAFTA: 28 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA (Bayburt Özel İdarespor-Kırşehir Belediyespor/Genç Osman Stadyumu)
37.HAFTA: 5 MAYIS 2021 ÇARŞAMBA (Kırşehir Belediyespor-Serik Belediyespor/Ahi Stadyumu) 
38.HAFTA: 8 MAYIS 2021 CUMARTESİ (Kardemir Karabükspor-Kırşehir Belediyespor/Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu) (HABER: SALİH GÜNER)