Başkan Çağatay Han Torun:
“İhtiyacımız olan galibiyeti aldık”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 7’nci hafta maçında temsilcimiz Kırşehirspor kendi sahasında konuk ettiği Uşakspor’u 3-0’lık skorla geçerek bu sezon ki ilk galibiyetini elde etti.
Alınan farklı galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çağatay Han Torun, hak ettikleri bir galibiyet olduğunu açıkladı.
Daha önceki maçlarda 2 galibiyetin gasp edildiğini ve 4 puanlarının yendiğini belirten Başkan Çağatay Han Torun, Uşakspor galibiyetini değerlendirirken şunları ifade etti:
“Profesyonel branşlarda yönetici ya da hoca iseniz en kolay şey alınmış bir galibiyetten sonra açıklama yapmaktır. Ama ben öncelikle defalarca hak edip, ya hakeme ya da şansızlığımıza takıldığımız maçlarda bile bizlere inanan, moral veren, destek olan gerçek taraftarımıza şahsım, yönetimim ve takımım adına teşekkür ediyorum. Sürekli kusur arayıp, yıpratan aldığımız galibiyete dahi üzülen bir kısım var, onlara laf söylemiyorum sadece var olduklarını ve kimler olduklarını bildiğimizin farkında olmalarını istiyorum. Dünkü rakibin kim olduğu önemli değildi, kazanmamız gerekiyordu çünkü son 4 maçta oynadığımız oyunun hakkı galibiyetti, herş ey vardı sahada, mücadele, organizasyon, pozisyon, takımdaşlık ancak sahip olmadığımız tek şey futbol ve düzgün hakem şansı idi. Çalınan 4 puanımızın daha olduğunu düşünün. Dün hepsini birden yendik. Umarım devamı gelir. Elbet yine iyi ve kötü günlerimiz olacak ama ben sadece iyi günde değil her zaman yanımızda duran gerçek taraftarımızı hatırlayacağım. Ben başından beri diyorum bu takıma güveniyorum sezon bitene kadar ellerinden gelen her şeyi yapacaklarına da inanıyorum. Takımımıza kısa sürede bir oyun şablonu koyan ve son dakikaya kadar mücadeleci ve hücum futbolu oynatan hocamız Gökhan Beklemiş ve kadrosuna da, kazanma hırsı ile hem idmanlarda hem de saha terlerinin son damlasına kadar mücadele eden takımımıza da teşekkür ediyorum. Benim onların iyi niyetinden ve emeklerinden ufacık şüphem yoktur. Güzel günleri güzel taraftarlar ve güzel insanlarla paylaşmak umudu ile...” ifadelerini kullandı. (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)