TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, 24 Erzincanspor’dan santrafor Oktay Balcı’nın ardından Iğdırspor’lu orta saha oyuncusu Savaş Tağa’yı renklerine kattı.

Kırşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Çağatay Han Torun, orta saha oyuncusu Savaş Tağa ile 1,5 yıl ve Turgutluspor’dan stoper Sinan Özkara ile de 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine kattıklarını açıkladı.

Çağatay Han Torun, Kırşehir Belediyespor’un play-off hedefine ulaşması için her türlü çalışmayı yaptıklarını belirterek, “İnşallah bu hedefimize ulaşırız. Bunun için bizler elimizden gelen bütün imkânları seferler ediyoruz. Ayrıca teknik heyetimizin isteği doğrultusunda yeni transferlerimizin dışında belki bir futbolcu daha alabiliriz. Biz mevcut kadromuzun gücünü ve futbolcularımızın kalitesini biliyoruz. Onlarla birlikte bu grupta hedefimize inşallah ulaşacağız” dedi.

Çağatay Han Torun, yarın Diyarbakır’da karşılaşacakları Amedspor maçından da en iyi sonuçla dönecekleri inancında olduklarını sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)