Köksal: Yeni sezonda takımımızın etrafında tek yumruk olursak başarı sağlarız”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Yeşil-beyazlı ekibimiz Kırşehir FK’nın fanatik taraftarlarından İstanbul'daki hemşerimiz Hüseyin Köksal, Kırşehir halkının tek takımı olan yeşil-beyazlı ekibimize herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.

Yıllardır Kırşehir Belediyespor’un evinde ve deplasmanlarında oynadığı tüm maçlarını izleyerek fanatik bir Kırşehirspor taraftarı olan hemşehrimiz Hüseyin Köksal, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kırşehir FK’nın lige çok iyi başlayarak başarılı bir sezon geçirmesi dileğinde bulundu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun göreve geldiği günden bu yana Kırşehirspor’un başarılı olması için tüm imkânları seferber ettiğini, yeni Başkan Çağatay Han Torun ve yönetim kurulunun gecesini gündüzüne katarak başarılı olması için çaba harcamasını takdirle karşılanması gerektiğini ifade etti.

Geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda “Kırşehir Belediyespor” olan isminin Kırşehir FK olarak değiştirilmesinin önemli olmadığını, önemli olan herkesin yeşil-beyazlı takımımızın etrafında kenetlenmesi olduğunu belirten hemşehrimiz Hüseyin Köksal, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“33 yıldır İstanbul'da yaşıyorum ve Avusturya’lı bir firmada 28 yıldır eğitim direktörü olarak görev yapıyorum. 35 ülke ve 81 il gezdim. Yaşım 57 olmasına rağmen iş hayatıma devam etmekteyim. Nerde bir Kırşehirli görsem hemen ilgilenir, memleket hasreti giderir ve varsa bir sorunu yardımcı olmaya gayret ederim. Kırşehirspor için elimde geldiğince destek oldum ve olmaya devam ediyordum. Çünkü Kırşehirsporumuz bizim her şeyimiz. İstanbul’da yaşasam da ömrümü Kırşehir ve Kırşehirspor için harcadım. Takımımızı yıllar önce 2. ve 3. Lig’te olduğu yıllardan beri hep takip ettim. İçeride ve dışarıda oynadığı tüm maçları İstanbul’da yaşasam da hep takip ettim sonra takımımız amatör kümeye düştü. Sonra Bölgesel Amatör Lig’e katıldı. Takımımızın gerek BAL’da, gerekse 3. Lig’te yine tüm maçlarını izlemiş ve elimden gelen her türlü katkıyı vermiş bir Kırşehir sevdalısı olarak bugün 2. Lig’te başarıyla ilimizi temsil eden Kırşehir FK’ya herkesin maddi ve manevi katkı sunması gerekiyor. Çünkü bu takım herkesin, yani Kırşehir halkının takımı. Hiçbir partinin değil, hiçbir siyasi partiyle de bağlantısı yok. Bu nedenle herkes bu takımın etrafında hangi siyasi görüşten olursa olsun kenetlenmeli ve desteğini esirgememeli. Benim gibi İstanbul’da yaşayan bir grup hemşehrimiz adına ben söz veriyorum, takımımızın her zaman yanında olacağız. Maddi ve manevi tüm imkanlarımızı seferler edeceğiz. Gönlüm istiyoruz ki taraftarlarımızı Kırşehirspor çatısı ve bayrağı altında tek yumruk olalım ve bu sezon ligi başarıyla tamamlayalım. Son olarak bütün Kırşehirli hemşehrilerimden tek bir ricam olacak. Bu takım bizim, başka Kırşehirspor yok. Gerek yurt içinde, gerekse yurtdışı bulunan tüm Kırşehirlileri  takımımıza destek olmaya davet ediyordum. Çünkü nerde bir Kırşehirli var orası Kırşehir derim. Her şey Kırşehir için…” (HABER: CUMHUR ASLAN)