TFF 2. Lig, Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan, ancak son iki haftada 5 puan kaybederek bu hedefte önemli yara alan Kırşehir Belediyespor’a maddi destek elde etmek amacıyla gurbetteki hemşehrilerimiz tarafından düzenlenen “Kırşehir Gecesi” yarın akşam Hollanda’da gerçekleştirilecek.
Hollanda, Amsterdam Rhonweg 12-14’teki Rohene Event & Congres Centrom’da 19.00’da başlayacak ve gece 01.00’de bitecek Kırşehir Gecesi’ne Kırşehir’den programın uygun olması halinde Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyespor Başkanı Osman Uçar, Kırşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahamettin Öztürk ile Kırşehir Belediyespor yöneticileri de katılacak.
Geceye sanatçı olarak Serhat İlbeyi, İsmail Altunsaray, Kaan Deniz ve Nil Karataş katılacak. Geceden elde edilen gelir Kırşehir Belediyespor’a bağışlanacak.
31 Ocak 2020 tarihinde, 19:00'da başlayacak Kırşehir Gecesi'ne Avrupa’daki tüm gurbetçiler davet edildi. (HABER: SALİH GÜNER)