Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, Pazar günü Zonguldakspor ile oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını ve moral olarak çok iyi bir durumda olduklarını ifade ederken, galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
Haftayı maç oynamadan geçirdiklerini, ancak Zonguldakspor maçına iyi hazırlandıklarını belirten Hocaoğlu “İlk 2 maçımızı kazandık. Çok moralliyiz. Puan cetvelinde iyi durumdayız zorlu ve güçlü bir rakiple oynayacağız. Kazanacağız. Tüm planlarımızı bu doğrultuda yaptık. Başka bir şey düşünmüyoruz. Saha ve seyirci avantajını lehimize çevireceğiz” açıklamasında bulundu. 
Saha ve seyirci avantajına sahip olduklarını ve bunu en iyi şekilde kullanacaklarını kaydeden deneyimli teknik adam, sabırlı bir oyun anlayışı ile galibiyete uzanacaklarına inandığını ifade ederken, “Şu anki moral motivasyonumuz ve maç öncesi hazırlığımız en üst seviyede. Bu maç, tam bir taktik maçı olacak. Sabırlı olacağız, her zaman dilimini hesaplayarak oynayacağız. Taraftarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bu maç bizim açımızdan çok büyük bir öneme sahip. Bu yüzden, taraftarlarımızdan tribünleri doldurup sadece ve sadece takımlarına destek olmalarını istiyoruz. İnşallah onlara galibiyet sevinci yaşatacağız” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)